Fatalna Ruskinja koja svojim izgledom plijeni pažnju

Njena figura može postati i vaša motivacija

Anyuta Rai je manekenka, blogerica i fitness influencer. 

Njen izgled je njeno najjače oružje, ali ne i jedino. U nastavku saznajte i njenu priču.

Karijera

Ona ima podršku bezbrojnih obožavaoca, koji je prate od samog početka. Njena karijera je započela kada je ona imala 18 godina, te je ubrzo počela sarađivati s poznatim fotografima u svom okruženju. Tokom godina, ona je svoju karijeru proširila, te je postala manekenka i blogerica o fitnessu i zdravom načinu života. Anyuta je nadahnula veliki broj ljudi svojim fotografijama.

Trening

Anyuta trenira tri do pet puta sedmično, osiguravajući tako održavanje fenomenalne figure za svoje fotografije. Njeni treninzi se sastoje od kardio treninga, ali i od treninga snage, te svaka vježba ima jedinstvenu ulogu u njenom fitness režimu.

Odlučnost

Budući da često putuje, Anyuta nema uvijek pristup teretani. Ipak, to je ne sprječava da obavi solidan trening. Ona se trudi da radi treninge snage, gdje se njene vježbe sastoje on mnogo ponavljanja i setova kako bi postigla visok intenzitet. To joj omogućava da oblikuje tijelo bez obzira na to gdje se nalazi.

Čemu nas Anyuta uči?

Anyuta Rai nas uči važnosti rada na sebi. Iako je ona već izuzetno uspješna, uvijek nastoji raditi na sebi i postavljati nove ciljeve. Njen najveći uspjeh je kada pomogne drugima i na bilo koji način ih motiviše da postanu najbolja verzija sebe.

Podijeli članak