Fatalna crnka otkriva tajne kojima je postigla savršenu stražnjicu

Neodoljiva Diana dominira društvenim mrežama

Diana K. Levy je popularna fitness ikona i model. Porijeklom je iz Venecuele, a danas karijeru gradi u Americi, gdje radi na većim projektima modeliranja.

Diana je dostigla popularnost brzinom svjetlosti, zbog svojih nevjerovatnih fotografija na društvenim mrežama. Njezina figura nadahnjuje sve više i više ljudi da se bave fitnessom. Sa svojim svakodnevnim postovima i bazom obožavalaca koja i dalje raste, Diana K. Levy ne planira uskoro stati. Ona svojim fenomenalnim izgledom i dosljednošću u teretani svakim danom postaje sve popularnija, a mnoge žene u njoj vide uzora.

Postignuća

  • Model za fitness i kupaće kostime
  • Digital Media Influencer
  • Personalna trenerica
  • Ikona društvenih medija

Trening

Diana često mijenja svoju rutinu treninga, ali ono što najčešće radi je tipičan trening fitness modela, gdje svaki dan raspoređuje trening na različite mišićne skupine. Ovako, Diana održava svoje mišiće jakim tokom cijele godine, te osigurava da njena figura ostane tonirana. Ona često naglašava i važnost kardio treninga za dobro zdravlje srca, a kao omiljeni oblik navodi sve popularniji HIIT trening. Uz pomoć ove vrste treninga, Diana održava kondiciju visokom i redovno sagorijeva kalorije.

Tajna savršene stražnjice

Osim standardnih čučnjeva, Diana uživa u različitim vježbama nogu. Ona radi različite varijacije ove vježbe, poput skokova u čučnju, koji joj pomažu da ubrza rad srca, istovremeno trenirajući noge i glutene. Pored toga, ona radi povratne vježbe glutena, gdje se fokusira na često ponavljanje vježbi, kako bi izvukla i posljednji djelić energije iz svojih mišića. Trening nogu obavlja nekoliko puta sedmično, kako bi održavala fenomenalnu figuru.

Ishrana

Dijanina ishrana je prilično jednostavna i efikasna. Ona se drži cjelovite hrane, te izbjegava šećere i prerađeno meso. Također smatra da je hidratacija izuzetno važna, te se trudi da svakodnevno pije puno vode, naročito tokom dana kada trenira. Njenu ishranu uglavnom čine zdravi proteini, masti i ugljikohidrati, te se ne zamara pretjerano s brojanjem kalorija.

Kako održava visoku energiju i brz metabolizam?

Diana, pored dobre genetike, svoju figuru duguje i izuzetno pametnom pristupu ishrani. Naime, kako bi održavala svoj metabolizam brzim, Diana svakodnevno jede više manjih obroka, umjesto tri veća. Ovo joj daje energiju tokom čitavog dana, a vremenom je dovelo i do ubrzanja metabolizma i efikasnijeg sagorijevanja kalorija.

Što možemo naučiti od Diane K. Levy?

Diana nas uči da je strast upravo ono što nam je potrebno da postignemo dugoročne rezultate. Ona obožava modeliranje i fitness stil života, stoga joj nije bilo teško da se drži zdrave ishrane i redovnih treninga. Ona uči mlade djevojke da zavole ovaj stil života, te da zanemare sve prepreke koje im se nađu na putu. Naposljetku je najvažnije da ostanemo dosljedni sebi i našim ambicijama, a Diana je upravo najbolji primjer toga.

Podijeli članak