Vatrena Meksikanka svojom savršenom figurom izluđuje sve oko sebe

Ana je inspiracija mnogima

Ana Paula Saenz je fitness model i trenerica iz Meksika. Ona je tek nedavno stekla veliku popularnost, zahvaljujući svojim profilima na društvenim medijima.

Naime, neodoljiva Ana na svom Instagram profilu često objavljuje slike svoje nevjerovatne figure. Njena galerija može poslužiti kao inspiracija muškarcima i ženama koji jednostavno nemaju volje da preuzmu stvar u svoje ruke, te da započnu sa svojim fitness putovanjem. Ana je porijeklom iz Meksika, ali danas, zahvaljujući svojoj karijeri modela, ova nevjerovatna djevojka često putuje. Ona kroz svoj primjer pokazuje kako to izgleda životni stil fitness modela i internetske zvijezde.

Postignuća

  • Fitness i bikini model
  • Zvijezda društvenih medija
  • Digitalna Influencerka
  • Personalna trenerica

Trening

Redovan trening je oduvijek bila prirodna stvar za Anu. Ona je bila fizički aktivna još od malih nogu, a kao rezultat toga, ona voli ići u teretanu i 3 do 5 puta sedmično. Ponekad teretanu posjećuje češće, a ponekad manje. Sve ovisi od njenog užurbanog rasporeda modela. Ipak, Ana se trudi da uvijek bude u pokretu, te često naglašava važnost redovne fizičke aktivnosti za dug i zdrav život.

Kardio i trening snage

Jasno je da je Anina figura rezultat napornih treninga u teretani, ali mnogi se pitaju šta tačno Ana radi dok trenira. Pored treninga snage, uz pomoć kojeg je izgradila stražnjicu na kojoj joj mnogi zavide, Ana uživa i u kardio treningu. Kao omiljenu vrstu navela bi trčanje napolju, ali s vremena na vrijeme voli trčati i u teretani kako bi svoje treninge održavala zanimljivim.

Ishrana

Kao i većina drugih fitness modela, Anna također uživa u konzumiranju čiste i zdrave dijete. Ona, kako bi ostala u formi, u svoj organizam unosi dosta povrća i proteina. Njen unos ugljikohidrata je ograničen samo na složene izvore, poput slatkog krompira i kvinoje. Uz to, Ana ne jede ugljikohidrate tokom cijelog dana, već ih jede samo za doručak ili nakon vježbanja. Izbjegavanje ugljikohidrata u večernjim satima, pomaže joj da spriječi pad šećera navečer.

Čemu nas Ana Paula može naučiti?

Ljubav prema fitnessu i modelingu doveli su Anu do enormnog uspjeha u fitness industriji. Ova djevojka danas uživa u svom životu, te se bavi karijerom koju je sanjala još od malih nogu. Ona nas uči da nijedan san nije prevelik, ako se dovoljno potrudimo da ga ostvarimo. Ana je dokaz da su trud i zalaganje ključ uspjeha i sreće.

Podijeli članak