Nestvarna Andrea svojom figurom osvaja Instagram

U njoj pronađite inspiraciju

Andrea Thomas je stručnjakinja za fitness i personalna trenerica. Njene fotografije su privukle veliku pažnju na Instagramu, te joj pružile priliku da započne svoju karijeru iz snova.

Kad je prvi put otkrila kondiciju, Andrea nije mnogo znala o treningu i ishrani. Morala je neprestano učiti i eksperimentirati s novim planovima vježbi i dijeta kako bi pronašla ono što joj odgovara. Kroz godine pokušaja i pogrešaka oblikovala je svoje tijelo iz snova i sada pomaže drugima da vode zdraviji način života. Ona nevjerovatna djevojka može biti inspiracija svima, a evo kako je tekao njen fitness put, te kakvih savjeta se ona drži da bi ostala fit.

Postignuća

  • Fitness Influencerica
  • Personalna trenerica
  • Fitness model

Trening

Andrea ima nevjerovatnu figuru, a najpoznatija je po toniranim nogama i stražnjici. Evo kakve vježbe ona radi za donji dio tijela:

  • Čučnjevi u skoku - U ovoj vježbi, Andrea se fokusira na guranje koljena ka naprijed
  • Pritisak na jednu nogu - Kada radi pritisak na jednu nogu, Andrea ga obavlja sporo, te se trudi da postigne "izgaranje" mišića radeći veliki broj ponavljanja
  • Obrnuti čučnjevi - Andrea voli pokrete u ovoj vježbi jer se njeni gluteni potpuno angažiraju

Ishrana

Andrea se fokusira na jedenje visokokvalitetne hrane koja njenom tijelu daje bitne hranjive sastojke za rast mišića i optimalnu razinu hormona. Međutim ona također zna da je ravnoteža ključna. Kao rezultat toga, ona sebe nagrađuje nečim u čemu uživa s vremena na vrijeme.

Što možemo naučiti od Andree Thomas?

Jedna lekcija koju možemo izvući iz Andreine priče je da pomažemo drugima kada možemo. Andrea je odlučila podijeliti svoje znanje o treningu i ishrani s drugima na internetu - pomažući im da izgrade figuru koju žele. Ko zna, možda bi jednog dana i vi mogli nadahnuti nekoga da zavoli fitness, baš kao i Andrea.

Podijeli članak