Tajna anđeoskog izgleda: Izabel Goulart je model koji će ostati zapamćen

Aktivnosti koje će izgraditi idealnu figuru

Ovaj model uistinu jako puno radi kako bi postigla željeni izgled.

Model Izabel Goulart, ima tijelo koje bi svako poželio. Prođite kroz njezin Instagram profil i sami ćete se uvjeriti da jako puno vremena provodi vježbajući i baveći se raznim aktivnostima kako bi postigla te savršene trbušnjake ali i ostale dijelove tijela. Izabel ima i vlastiti hashtag #BodyByIza koji predstavlja njezinu fitness rutinu.  

Preskakanje štrika

Stručnjaci kažu da pomoću štrika suzbijamo masne naslage ili pak da je to super za učinak koji vijača ima na mozak. Pogodnosti su mnoge, ali jedno je sigurno – ona uistinu sagorijeva unesene kalorije.

Joga

Ubrzani stil života svakodnevno zahtjeva i odmor uma. Jedna od aktivnosti koja omogućava opuštanje tijela i uma je svakako joga.

TRX

Ovaj rekvizit uključuje rad s težinom vlastitog tijela pomoću kojeg možemo na lak i učinkovit način razvijati sve aspekte snage. Zasigurno manipulacija težinom vlastitog tijela treba postati neizostavan izbor vježbi koje svakodnevno izvodite.

Kickboxing

Omiljena aktivnost među modelima, uz kojeg sagorijevaju višak potkožnog masnog tkiva (da, i one ga imaju). Kickboxingom ćete imati lijepo definirane ruke i noge.

Vježbe za trup

Ako govorimo o vježbama za trup treba napomenuti kako su ove vježbe bile dugo kod sportaša, ali i rekreativaca u drugom planu, ali, u novije vrijeme dobile su zasluženo mjesto. Za ove vježbe bespotrebno je trošiti riječi. Svi znamo koliko je trup važan i kako bi estetski on trebao izgledati.

Pilates

Izabel Goulart koristi pilates kako bi imala super fit i fleksibilno tijelo. Fleksibilnost razvijena kroz pilates vježbe pridonosi zdravlju mišića.

Sportske igre

Dio slobodnog vremena provodi u ugodnom društvu svojih prijatelja igrajući tenis i ostale aktivnosti koje joj pomažu da ostane u dobroj formi i fit.

Trčanje

Ko misli da je suhoparno trčanje dosadno, vara se. Zavirite na njen Instagram profil i sami se uvjerite koliko je ta aktivnost uistinu učinkovita.

Podijeli članak