Fatalna Alexis je neko ko će zasigurno zaokupiti vašu pažnju

Fitness inspiracija očarava svakoga ko je ugleda

Mlada Alexis Ren na svom Instagram profilu broji čak 13,8 miliona followera.

Najčešće dijeli fotografije svog isklesanog tijela, a mi smo istražili koji je njen ključ uspjeha te vam donosimo fotografije koje će vas natjerati da krenete vježbati.

Dnevni raspored

Dan ovoj djevojci počinje u sedam, a ponekad i u pet ujutro. Neko vrijeme pije kafu i uživa u trenutku. Nakon toga slijedi doručak (uglavnom palačinke od bezglutenskih zobenih pahuljica i čaša 'fair-trade' organskog i nezaslađenog rižnog mlijeka).

Trening

Zatim slijedi 90-minutni trening u teretani, nakon čega Alexis posjećuje satove 'bikram' joge. Riječ je o tipu joge koja se praktikuje u dvoranama koje oponašaju klimatske uvjete južne Indije – 'bikram' joga se vježba na 40 stepeni, a vlažnost zraka je regulirana na 40 posto.

Ishrana

Ona uglavnom jede nešto bezmesno, bezglutenski, vegetarijanski, makrobiotički ili ajurvedski.

Instagram zvijezda

Iako Alexis ima samo 20 godina, već ima zavidan broj pratitelja na Instagramu što ni ne čudi jer je profil otvorila kada je imala samo 15 godina i tada je njena fotografija u kupaćem kostimu postala viralna. Kaže kako je svjesna da seksipil prodaje, pa se ne ustručava stavljati fotografije svog seksi tijela kako bi dobila što više followera.

Modeling

Alexis kaže kako je mnogo zrelija od djevojaka svojih godina jer sama zarađuje od svoje 15 godine tako što se bavi modelingom, a profil s puno pratitelja donosi joj dodatnu zaradu.

Prirodni izgled

Alexis je nekoliko puta naglasila kako ne koristi Photoshop na svojim fotografijama i kako mrzi kada je ljudi optužuju za to jer njenom tijelu to ne treba.

Podijeli članak