Njeni treninzi mnogima izgledaju suludo, a neodoljiva Yasmin uživa u njima

Rezultati su očigledni

Yasmin Castrillon je fitness model i online ličnost iz Brazila. Ona je nadahnuće velikom broju sljedbenika zbog svoje nevjerovatne figure i radne etike. Fitness ikona s indijanskim porijeklom, Yasminina popularnost u internetskom svijetu stalno raste, te ona ne pokazuje znakove usporavanja.

Kako bi izgradila svoju figuru, Yasmin je bezbroj sati posvetila treninzima u teretani i zdravoj ishrani. Ona sama priprema obroke i prati strukturiran i strog program treninga. Svojom fantastičnom figurom i nevjerovatnom radnom etikom, Yasmin može biti primjer i vama. Ovo je njena priča:

Postignuća

  • Fitness model
  • Internet ličnost
  • Personalna trenerica

Trening

Yasminini treninzi se uglavnom baziraju na vježbama s dosta setova i ponavljanja. Nije neobično ni da Yasmin odradi 35 setova vježbi po treningu, što može biti izuzetno naporno. Ovo mnogima djeluje suludo, ali Yasmin naviše uživa u ovakvoj vrsti treninga. Ako postoji jedna tajna Yasmininih rezultata u treningu, to je njena dosljednost. Yasmin rijetko preskače treninge. Čak i ako se ne osjeća dobro, izaći će u šetnju ili napraviti kratki kardio trening na traci za trčanje kako bi se osjećala bolje.

Ishrana

Yasmin prati ishranu s niskim udjelom ugljikohidrata. Njena ishrana se sastoji uglavnom iz nemasnih proteina i zdravih masti. Dok joj proteini pomažu u oporavku i izgradnji mišića, masti joj pružaju neprekidnu energiju. Budući da unosi vrlo malo ugljikohidrata, Yasminino tijelo se prilagodilo korištenju masti kao jednog od glavnih izvora energije. Njeno tijelo ove masti pretvara u ketone, omogućujući Yasmin da uđe u ketozu. Ovo je stanje u kojem njen metabolizam počinje koristiti ketone umjesto glukoze kao gorivo.

Šta možemo naučiti od Yasmin?

Yasmin Castrillion nas uči da se ne trebamo bojati da eksperimentišemo s ishranom i treningom ako želimo dobre rezultate. Za neke je keto dijeta previše ekstremna, ali Yasmin se nije bojala da pokuša s njom. Eksperimentišući s različitim metodama treninga i režima ishrane, bolje ćete upoznati sebe i brže vidjeti napredak na svom fitness putovanju, baš kao i Yasmin.

Podijeli članak