Fotografije njene zapanjujuće figure su očarale internet, a neodoljiva Anna ne planira usporiti

Njen napredak je očigledan

Anna Nystrom je fitness model i internet senzacija iz Stockholma u Švedskoj. Otkako je na društvene mreže počela objavljivati fotografije svoje zapanjujuće figure, Anna je postala popularna u svijetu fitnessa i modelinga.

Njeno fitness putovanje je počelo 2013. godine kada je napravila profil na društvenim mrežama, kao i mnogi drugi. U tom periodu, ona je prolazila kroz teško životno razdoblje. Naime, Anna je imala problema sa zdravljem, te priznaje kako ponekad zbog bolova nije mogla ustati iz kreveta. Ipak, njen život se u sljedećih nekoliko godina potpuno promijenio, a evo kako je tekao njen fitness put:

Postignuća

  • Poznata ličnost na društvenim mrežama
  • Fitness model
  • Personalna trenerica
  • Online instruktorica treninga

Trening

Anna najviše voli raditi intenzivne i zahtjevne vježbe. Kaže kako ovo tjera njeno tijelo da raste, više nego da radi samo vježbe tjelesne težine ili kardio treninge. Kada želi svoje treninge učiniti zanimljivijim, ona radi nekoliko izolacijskih vježbi s laganom težinom. To joj pomaže da gradi mišiće.

Ishrana

Anna Nystrom je odrasla jedući zdrave domaće obroke. Upravo zbog toga ona svoju ishranu bazira na zdravim namirnicama bogatim proteinima, mastima i ugljikohidratima. Ona u svoje obroke uvijek dodaje povrće, kako bi povećala unos vitamina, minerala i vlakana bez potrebe za suplementima.

Hidratacija

Anna često naglašava važnost hidratacije. Ona pije dosta filtrirane vode, te tokom jednog dana popije čak četiri litre. Ovo je neophodno za Annu s obzirom na to da joj je hidratacija potrebna kako bi izdržala svoje intenzivne treninge. Voda, ne samo da joj daje energiju za teretanu, već održava njenu kožu blistavom, kosu zdravom i imunitet jakim.

Šta možemo naučiti od nje?

Jedna stvar koju nas Anna može naučiti jeste da prihvatimo prilike koje nam mogu pomoći da ostvarimo naše snove. Ona je oduvijek voljela fitness i zdrav način života, a kada joj se ukazala prilika da od ovoga napravi karijeru, neodoljiva Anna nije pretjerano razmišljala hoće li je prihvatiti. Prilike mogu dolaziti u različitim formama i oblicima, a na vama je da odlučite hoćete li je prihvatiti ili ne.

Podijeli članak