Ona će vas natjerati da se pokrenete: Očaravajuća Danielle izgledom privlači fanove širom svijeta

Nevjerovatna djevojka koja vam može biti inspiracija

Danielle Robertson je fitness instruktorica iz Australije. Kao tinejdžerka, Danielle je bila atletičarka. Provela je preko 10 godina trenirajući atletiku, izgradivši snažne temelje za svoje fitness putovanje u koje se kasnije upustila.

Danielle je oblikovala snažno i staloženo tijelo. To ju je nadahnulo da počne trenirati u teretani kako bi još više poboljšala svoju figuru. Njeni mišići su vremenom izgledali sve bolje i bolje.

Shvativši da joj je fitness najveća strast, počela je dijeliti savjete o treningu, ishrani i načinu života na svojim internetskim profilima. S vremenom su Daniellini savjeti privukli sljedbenike iz različitih dijelova svijeta. Ovo joj je omogućilo da izradi karijeru fitness instruktorice.

Postignuća

  • Personalna trenerica
  • Fitness model
  • Nutricionistkinja

Biografija

Strast Danielle Robertson za konkurentnost rodila se nakon neobičnog incidenta. Tokom svog osnovnoškolskog trkačkog karnevala, najbolja prijateljica Danielle predložila joj je da zajedno trče, jer bi to bilo zabavnije. Danielle je kroz prvu trku shvatila koliko joj je trčanje i takmičenje zanimljivo. Ona jednostavno nije mogla pristati na to da bude drugo mjesto, te je na zdrav način prihvatila svoju konkurentnost.

Karijera u fitnessu

Daniellein put ka ostvarenju ciljeva u fitnessu bio je sve samo ne jednostavan. U tom je periodu ona također i studirala kako bi postala glavni kriminolog. Zbog ovoga ona nije imala puno slobodnog vremena. Ipak, ona se trudila da svakodnevno odvoji nekoliko sati kako bi naporno trenirala u teretani. Ona je uspjela balansirati između fakulteta i karijere fitness trenerice, a na kraju su joj se dosljednost i zalaganje isplatili.

Pozitivan utjecaj na druge

Danielleina ljubav prema fitnessu na kraju je dovela do toga da ona napravi profile na društvenim medijima, putem kojih će dijeliti sadržaj koji se odnosi na zdrav život, fitness i ishranu. Ona je svojim videima i slikama, te korisnim savjetima, očarala ljude širom svijeta. Na ovaj način ona je postala fitness senzacija na Instagramu, što je vremenom dovelo do brojnih sponzorstava i napretka u karijeri.

Trening

Na Instagramu možete pronaći videozapise Daniellinih treninga. Ona radi dosta pokreta koji pokreću njene mišiće i zglobove. Također, Danielle uživa u izolacijskim vježbama na kraju svojih treninga.

Ishrana

Njena ishrana je zdrava, čista i puna hranjivih sastojaka. Danielle jede puno sirove hrane koja je bogata probavnim enzimima. Ovo joj pomaže da održava optimalno zdravlje crijeva, te da opskrbljuje mišiće hranjivim sastojcima.

Podijeli članak