Zavodljiva Brazilka će vas svojim izgledom ostaviti bez daha

Chrysti Ane je poznata glumica, fitness model, sponzorisana sportistkinja, online trenerica

Chrysti Ane, poznata i kao Chrystiane Lopes, brazilska je glumica, fitness model i online trenerica. Ona je rođena i odrasla u Rio De Janeiru.

Preselila se u Los Angeles u ranim 20-ima kako bi ostvarila svoj san o tome da postane uspješna glumica. Ovo je njena priča:

Početak karijere

Tokom svog boravka u Los Angelesu, Chrysti je naporno radila na realizaciji svojih ciljeva i ambicija unutar filmske industrije. Na kraju, zahvaljujući svojoj posvećenosti, Chrysti se počela pojavljivati u poznatim reklamama, filmovima i TV emisijama. 

Postignuća

  • Glumica
  • Model
  • Online fitness trenerica
  • Sponzorisanai sportistkinja

Trening

Tokom godina dizanja utega, Chrysti je isprobavala različite stilove treninga. Na početku se fokusirala samo na složene pokrete kao što su čučnjevi i mrtva dizala. Ove vježbe pomogle su Chrysti da razvije jaku osnovu u pogledu razvoja mišića.

Kako su godine prolaile, tako je Chrysti učila više o treningu i pravilnom vježbanju. Chrysti je počela da uči nove vježbe koje su još više poboljšale njenu fizičku formu.

Ishrana

Kada treba ostati vitka, Chrysti se uvijek drži jednog pravila. Ona smatra kako se na kraju sve ipak svodi na količinu truda koji uloži, kako u teretani, tako i u kuhinji.

Kada želi smršati, Chrysti smanjuje unos kalorija, sve dok ne počne postepeno gubiti kilograme.

Podijeli članak