Ljubav i samopouzdanje: Nevjerovatna Karina će vas natjerati da zavolite svoje tijelo u bikiniju

Promoviše samopoštovanje i prirodnu ljepotu

Karina Irby je poznata dizajnerica odjeće i poduzetnica iz Australije. Ona je postala poznata na društvenim mrežama nakon što je počela objavljivati fotografije svoje oblikovane figure.

Ona je oduvijek voljela sport, s obzirom da je odrastala blizu plaže, Karina je uživala u sportskim aktivnostima koje joj ovaj prostor nudi. Plivanje i surfanje su joj bili omiljeni sportovi, međutim, kaže kako je uvijek bila u potrazi za idealnim bikinijem za ove aktivnosti. Ona je odlučila da želi dizajnirati vlastiti asortiman bikinija, a ubrzo je njen brend postao poznat i uspješan u Australiji.

Biografija

Odrastajući na australijskoj obali, Karina je oduvijek bila izuzetno aktivna i puno vremena je provodila na plaži. Obzirom da je provodila toliko vremena na plaži vježbajući i uživajući u sportskim aktivnostima, za nju su sport i redovno vježbanje jednostavno dolazili prirodno. Ona je vježbala sa svojim prijateljima, a postepeno je uspjela izgraditi figuru koju danas ima.

Linija kupaćih kostima

Provodeći većinu vremena na plaži, Karina je znala sve o surfanju i plivanju na plaži. Shvatila je da većina kupovnih bikinija ne odgovara ovim sportovima, stoga je odlučila preuzeti stvar u svoje ruke. Ona je počela dizajnirati vlastite bikinije, a bila je veoma uzbuđena kada su se prvi odjevni predmeti počeli prodavati. Njena web stranica i online profili su rasli, a tako i popularnost njene marke odjeće.

Instagram senzacija

U tom periodu ona je napravila i svoj Instagram profil. Na njemu je promovisala svoje bikinije, ali i ljubav prema tijelu. Sama je pozirala u njima, te je privukla veliku pažnju svojim fenomenalnim slikama. Karina na svojim objavama često naglašava da su slike na Instagramu uglavnom fotošopirane. Ona svoje slike nikako ne pokušava poboljšati, a upravo zato je njeni sljedbenici i vole. Ona pokazuje da je žensko tijelo savršeno, bez obzira na ožiljke, celulit, višak kilograma ili strije.

Trening

Karina je rano shvatila da je jedini način za izgradnju utegnute tjelesne građe upravo dizanje tegova. Na samom početku je radila samo kardio trening, ali ove seanse joj nisu dale tijelo koje je zaista željela. Kasnije je shvatila da je kombinacija kardio treninga i treninga snage ono što joj pomaže da oblikuje tijelo.

Kardio trening

Uz dizanje tegova, Kardio trening je presudan u Karininoj fitness rutini. Ona voli trčati i plesati, ali također voli i trening visokog intenziteta (HIIT). Kako puno vremena provodi na plaži, za nju kardio trening dolazi i u obliku plivanja i surfanja.

Ishrana

Ona uvijek bira organske i zdrave mogućnosti kad je njena ishrana u pitanju. Karina jede nemasnu hranu poput piletine, puretine i odrezaka. Trudi se da jede tokom čitavog dana, kako bi osigurala da hranjivi sastojci stalno ulaze u njeno tijelo. Ona više od svega voli voće, te uživa u vitaminima i mineralnima koje ovi plodovi nude.

Podijeli članak