Neodoljiva Ukrajinka ima savršeno tijelo uz pomoć dosta odricanja i truda

Ona je dokaz da je dosljednost ključna za uspjeh

Jenny Hanna ili Evgeniya Mosienko poznata je fitness ikona, takmičarka u bikiniju i zvijezda društvenih mreža iz Ukrajine. Voli dizati utege, jesti čisto i vrijedno trenira. Na internetu postoji ogromna količina videozapisa i Jennynih slika s treninga, koji pokazuju koliko je ona strastvena u svom fitness načinu života.

Kada je Evgeniya počela trenirati, 'zaljubila se' u osjećaj vježbanja i gledanja svojih rezultata u ogledalu. Iz godine u godinu, figura joj se počela poboljšavati. Njeno oblikovano tijelo i trbušnjaci motiviraju je da nastavi put ka uspjehu. Ovo je njena priča.

Postignuća

  • Fitness model
  • Bikini takmičarka
  • Online senzacija

Motivacija mnogima

Jenny je postala popularna nakon što je na svojim online profilima počela objavljivati fotografije svoje fenomenalne figure. Ona je malim koracima uspjela izgraditi figuru iz snova, te inspiriše svoje sljedbenike da učine isto. Mnogima od njih je upravo ona fitness inspiracija, te u njoj vide uzora kada je vježbanje i zdrava ishrana u pitanju.

Trening

Trening utega i kardio trening su njeni omiljeni oblici vježbanja. Ona vjeruje kako su ove vrste treninga zaslužne za njeno fenomenalno tijelo, te ih praktikuje nekoliko puta sedmično.  Ona vježba 4-5 puta sedmično, u zavisnosti od svog zauzetog rasporeda. Kada nema puno vremena, Jenny se odlučuje za intenzivni HIIT trening, uz pomoć kojeg se preznoji i za kratko vrijeme sagori veliki broj kalorija.

Ishrana

Jenny zna da za njenu figuru nije zaslužna samo teretana, te vjeruje kako se trbušnjaci grade upravo u kuhinji. Ona prati čistu ishranu, te vodi dosta računa o svom unosu makronutrijenata. Dakle, proteini, ugljikohidrati i zdrave masti su sastavni dio njene svakodnevne ishrane.

Podijeli članak