Fatalna Kolumbijka dobiva trofeje kad god obuče bikini

Nije ni čudo što je Paola sve popularnija

Paola Macias je bikini sportistkinja iz Kolumbije. Ona svakodnevno sate provodi u kuhinji i u teretani, trudeći se da prati fitness rutinu kako bi održavala svoju nevjerovatnu tjelesnu građu.

Zahvaljujući svojoj oblikovanoj figuri, Paola je postala internet senzacija. Njena predanost u fitnessu je inspirativna mnogim sljedbenicima, te upravo u Paoli mnogi od njih vide svog fitness uzora. 

Postignuća

  • Bikini takmičarka
  • Fitness model
  • Online senzacija

Trening

Paola uživa u treningu s mašinama, što se može vidjeti iz njezinih internetskih videozapisa. Ona najčešće radi vježbe poput čučnjeva s utezima i izduživanja nogu. Ti pokreti oblikuju i toniziraju njezine mišiće, čineći ih jačima i izraženijima.

Kardio trening

Osim dizanja utega, Paola radi i puno kardio treninga. To joj pomaže u održavanju zdravog srca i kardiovaskularnog sistema, uz poboljšanje izdržljivosti, kapaciteta pluća i gubitka masnog tkiva.

Ishrana

Paolina ishrana vrti se oko zdrave hrane. Uključuje tamno lisnato zeleno povrće koje joj osigurava ključne hranjive sastojke. Uz neke složene ugljikohidrate, nemasne bjelančevine i zdrave masti koje joj daju energiju i potiču obnavljanje mišića.

Podijeli članak