Oblikujte izvanrednu stražnjicu uz inspirativnu Meggan

Naučite šta najbolje odgovara vašem tijelu

Meggan Grubb je personalna trenerica, muzičarka i sve popularnija zvijezda na društvenim mrežama. Ona je slike svog fitness putovanja počela objavljivati još 2016, a danas je njeno ime poznato u fitness industriji.

Ona je na svojim online profilima stekla mase obožavatelja upravo zbog svojih objava i fenomenalne figure. Mnogi su se divili njenom izgledu i radnoj etici, što ju je nadahnulo da još više radi na svojoj karijeri. Danas ona inspiriše i druge da oblikuju svoje tijelo onako kako oni žele. Ovo je njena priča:

Postignuća

  • Fitness ikona
  • Online senzacija
  • Brojna takmičenja i nagrade

Biografija

Meggan je tokom svog odrastanja bila poprilično lijena. Ona u svojim tinejdžerskim godinama nije uživala u sportu, te je većinu dana provodila sjedeći za kompjuterom, bez gotovo ikakve fizičke aktivnosti. Osim toga, njena ishrana je bila izuzetno loša, te je ona jela uglavnom prerađenu i brzu hranu koju je bilo najlakše za spremiti. Ovo je ostavilo posljedice na njenom tijelu, što je uveliko utjecalo i na njeno samopouzdanje.

Transformacija

Meggan je shvatila da je vrijeme za promjenu. Ona je odlučila da pronađe svrhu i da se pokuša ostvariti u nečemu. Odlučila je početi s redovnim treninzima u teretani, te je potpuno promijenila svoju nezdravu ishranu. Ona je počela bilježiti i dokumentirati svoje fitness putovanje preko svojih online profila, a vremenom je sve veći broj ljudi u njoj vidio uzora. Ovo joj je bio dodatni poticaj da se nastavi truditi.

Istraživanje o fitnessu

Na početku je Meggan bila potpuno izgubljena u teretani. Bilo joj je potrebno dosta istraživanja i vremena da shvati šta najbolje odgovara njenom tijelu. Vremenom je otkrila različite vrste treninga i vježbanja, te je eksperimentisala dok nije pronašla ono što će joj donijeti najbolje rezultate.

Trening

Meggan poseban fokus stavlja na treninge donjeg dijela tijela. Ovo joj je pomoglo da izgradi stražnjicu po kojoj je danas poznata. Meggan izvodi između 8-12 ponavljanja u seriji, te vjeruje da njeno tijelo najbolje reaguje na ovaj raspon ponavljanja.

Ishrana

Za razliku od ostalih sportistkinja, Meggan ne vjeruje da je potrebno konzumirati 5-6 manjih obroka dnevno. Ona ne prati ni unos makronaredbi i kalorija. Umjesto toga, ona s vremena na vrijeme smanjuje unos ugljikohidrata, što joj je u konačnici pomoglo da izgradi figuru kakvu je oduvijek željela.

Zašto je tako inspirativna?

Meggan nas uči koliko je istraživanje o vježbanju važno. Svako ima različito tijelo, te je nemoguće da svima odgovara isti način vježbanja. Stoga je najbolji način da sami počnete eksperimentisati dok ne pronađete ono što vama odgovara. Vremenom će vam treninzi donijeti rezultate, te ćete se zaljubiti u fitness. Potrebno je samo da pronađete ono što odgovara vašem tijelu.

Podijeli članak