Ona je opsjednuta uspjehom: Inspirativna Tamra obožava bodybuilding i fudbal

Zahvaljujući fenomenalnoj figuri ona je postala fitness ikona

Tamra Dae je rođena u Los Angelesu u Kaliforniji. Ona je još u ranoj mladosti voljela sportove, te priznaje kako je najviše uživala upravo u fudbalu.

Vremenom je njena strast postajala samo veća, te je uskoro otkrila potpuno novu vrstu vježbanja i oblikovanja tijela - bodybuilding. Ona je radila na ostvarenju tijela iz snova kako bi se mogla natjecati na bodybuilding takmičenjima, a u međuvremenu je uspjela izraditi karijeru u polju fitnessa i modelinga. Ovako je tekao njen fitness put:

Postignuća

  • Online senzacija
  • Fitness model
  • Online trenerica
  • Vlasnica brenda odjeće
  • Bodybuilding takmičenja

Od fudbala do bodybuildinga

Tamra Dae je kao djevojčica uživala u fudbalu, međutim, kako je odrastala ona je spoznala i nove vrste treninga. U jednom periodu svog života ona je bila totalno izgubljena, te kaže kako se nije bavila nikakvim fizičkim aktivnostima. Njeni roditelji, koji se bave bodybuildingom, su je savjetovali da i sama pokuša s ovom vrstom vježbanja. Nedugo nakon toga Tamra je postala opsjednuta vježbanjem i dizanjem utega, a promjene na tijelu su je dodatno motivisale da se nastavi truditi.

Moda i odjeća

Tamra je studirala modni dizajn, te je oduvijek bila zainteresovana za kreativnost. Također se nadala da će jednog dana i sama postati model. Njeni snovi su se ostvarili , te je ona uspjela izgraditi zavidnu karijeru modela, a vremenom je kreirala i vlastiti brend odjeće gdje je predstavljala svoj jedinstveni stil.

Popularnost

Tamra je iskoristila društvene mreže da stekne još veću popularnost, te kaže kako je internet igrao veliku ulogu u njenom uspjehu i karijeru. Ona je na Instagramu i drugim online platformama stekla ogroman broj sljedbenika koji vjerno prate njeno fitness putovanje i podržavaju je na svakom koraku.

Trening

Iako je njena najveća ljubav bodybuilding, Tamra i dalje voli eksperimentisati s različitim vrstama treninga. Ona uživa u fudbalu i dalje, te s vremena na vrijeme kombinuje i HIIT trening s treningom s utezima. Ona zna slušati svoje tijelo, te se nikada neće previše forsirati kako bi izbjegla ozljede.

Ishrana

Tamra voli biti jednostavna kada je njena ishrana u pitanju, te uživa u zdravim izvorima proteina i ostalih makronutrijenata. Izbjegava suplemente, ali s vremena na vrijeme popije proteinski shake. To je uglavnom nakon intenzivnih sesija treninga s utezima.

Podijeli članak