Njeno tijelo je dovedeno do savršenstva: Tamy će vas motivisati da promijenite život

Senzacija na internetu

Tamy Giannucci je sportistkinja, fitness model i poznata ličnost na društvenim mrežama. Poznato je lice u Brazilu, a proslavila se svojim motivacijskim objavama na društvenim mrežama.

Tamyin glavni cilj je pomoći drugim ženama da izgrade svoje najbolje tijelo i izgledaju sjajno na plaži. Posebno voli raditi kardio treninge, te smatra ovu vrstu vježbanja vitalnom u sagorijevanju masti i pretvaranju normalne tjelesne građe u zaobljeno i zategnuto tijelo na plaži.

Postignuća

  • Fitness model
  • Bikini model
  • Personalna trenerica
  • Online ikona

Trening

Tamy se ponosi svojim dobro izgrađenim nogama i gluteusima, fokusirajući veći dio svoje rutine vježbanja upravo na ovo područje. Ovo uključuje iskorake i čučnjeve s tegovima tako da pogađa cijelo područje. Ovako ona oblikuje figuru po kojoj je poznata.

Kardio

Tamy obožava raditi kardio treninge, te smatra ovu vrstu vježbanja neophodnom za izgradnju figure koju priželjkuje. Ona ide na trčanje na traci ili u prirodi, a s vremena na vrijeme voli i plivati.

Ishrana

Tamy jede zdravu hranu tokom cijele godine kako bi održavala vitku formu. Ona jede zdrave masti, ugljikohidrate i puno proteina za izgradnju mišića. Osim toga, Tamy voli jesti puno voća i povrća, te se trudi da ih kombinuje uz svaki obrok.

Zašto je inspirativna?

Tamy je odlučila da dovede svoje tijelo do savršenstva, te inspiriše žene širom svijeta da čine isto. Ona želi nadahnuti sve ljude koji žele početi vježbati da napokon to i učine. Na svojim online profilima često daje instrukcije iz vježbanja, te objavljuje inspirativne citate u nadi da će bar jedan od njenih pratitelja biti motivisan da se pokrene.

Podijeli članak