Mnogi za nju znaju zbog vrelih slika na Instagramu: Senzualna Summer vas može inspirisati

Inspirativna priča o uspjehu

Summer Lynn Hart je poznata ličnost na društvenim mrežama iz SAD-a. Mnogi za ovu djevojku znaju zbog njenog Instagram profila na kojem Summer redovno dijeli fotografije svoje fenomenalne figure.

Kada je završila srednju školu, Summer je počela vježbati i jesti zdravo kako bi nastavila karijeru u industriji ljepote i mode. Nakon godina posvećenosti ovom cilju, Summer je postala poznata na Instagramu, a tako su i mnoge modne agencije saznale za nju. Ona je ovu priliku iskoristila, te je danas poznati model u svijetu fitnessa:

Postignuća

  • Fitness model
  • Ikona društvenih mreža
  • Trenerica fitnessa

Biografija

Summer Lynn Hart rođena je u SAD-u Iowa, a odrasla u Sjevernoj Karolini, gdje se preselila tokom vrtića. Summer je bila aktivno dijete od svoje rane mladosti. Voljela je igrati timske sportove, a najviše je uživala u košarci. Kada je završila srednju školu, Summer je odlučila napraviti veliki preokret u svom životu. Ona je odlučila da se želi okušati u modnoj industriji.

Razvoj karijere

Nakon nekoliko godina truda u industriji ljepote. Summer je naučila sve što je trebala znati o modelingu. Ona je tada počela širiti svoju karijeru, a njen Instagram profil je svakodnevno rastao. Ona je pozirala za brojne poznate brendove, te su mnogi bili fascinirani njenom savršeno izgrađenom figurom.

Nova zvijezda u fitness industriji

Do 2016. godine Summer je postala zvijezda na društvenim mrežama, te je tako privukla ogroman broj sljedbenika na svojim online profilima. Summer svakodnevno dijeli sjajne slike, videozapise i motivacione citate vezane za fitness.

Trening

Summer vježba u teretani i do šest puta sedmično. Radi i kardio, ali i trening s utezima. Ona tokom svojih treninga radi različite vježbe u rasponu od složenih pokreta do visokih ponavljanja.

Ishrana

Da bi ostala vitka za svoje modeling događaje, Summer održava strogu i zdravu ishranu tokom cijele godine. Drugim riječima, u njenoj ishrani nema puno mjesta za cheat obroke. Neke od namirnica koje obično jede uključuju brokule, špinat, bademe, mliječne proizvode, voće, nemasno meso i perad.

Šta nas ona može naučiti?

Ona nam pokazuje koliko fitness način života može biti zanimljiv i koristan, ne samo za vaše tijelo, već i za vašu dobrobit. Ona je ostala dosljedna svojim treninzima i tako ojačala svoje tijelo, a ujedno i način razmišljanja. To joj je poboljšalo samopouzdanje, a sve ovo je pozitivno utjecalo na njenu karijeru modela. Dakle, Summer nas uči da budemo dosljedni i da vjerujemo u svoje snove, kakvi god oni bili.

Podijeli članak