Seksipilna plavuša se može pohvaliti oblikovanom i zategnutom figurom

Popularna Jade ostavlja bez riječi

Jade Grobler je fitness model i bikini takmičarka. Jade se može pohvaliti svojom oblikovanom i zategnutom tjelesom građom, a upravo ovo joj je donijelo brojne fanove na internetu.

Jade na svojim društvenim mrežama ima brojne fotografije i videozapise svojih treninga i zdravog načina života. Ona je sve popularnija ikona u svijetu fitnessa. Ovo je njena priča:

Postignuća

  • Model
  • Ikona društvenih mreža
  • Fitness trenerica

Trening

Jade uživa u dužim treninzima koji je potpuno izmore. Međutim, ponekad joj njen raspored ne dozvoljava da stigne obaviti duži trening, te se ona zadovolji vježbanjem u trajanju od 45 minuta. Kada želi oporaviti mišiće, Jade pravi pauzu od svih fizičkih aktivnosti, te se dovoljno odmara kako bi bila spremna za treniranje kada dođe vrijeme za to.

Dizanje utega i kardio

Iako je dizanje tegova njen omiljeni način vježbanja, Jade također prepoznaje važnost kardio treninga kako bi ostala zdrava i vitka. Obično radi kardio dva do tri puta sedmično, a omiljeni su joj HIIT treninzi i trčanje u prirodi.

Ishrana

Zbog ogromne strasti za fitness načinom života, Jade nije teško da jede zdravo. Ona uživa u konzumiranju hrane koja čini njeno tijelo vitkim i snažnim. Jede dosta smeđe riže, bobičastog voća, ribe poput tune i lososa i puno jaja kako bi napunila tijelo proteinima potrebnim za izgradnju mišića.

Šta možemo naučiti od nje?

Jade je postala popularna zahvaljujući svom zdravom načinu života i fenomenalnoj figuri na kojoj joj mnogi zavide. Ona je dokaz da dosljednost u teretani uvijek donosi rezultate. Jade vas može inspirisati da se pokrenete i da napokon počnete raditi na svojoj ishrani, a najbolje je početi malim koracima.

Podijeli članak