Bianca plijeni pažnju muškaraca širom svijeta zbog svog fenomenalnog izgleda

Sve poznatija fitness trenerica

Bianca Kmiec je fitness model i poznata ličnost na društvenim mrežama iz SAD-a. Privukla je veliku pažnju zbog svog fenomenalnog izgleda.

Bianca uživa u zdravoj ishrani i redovnim treninzima, a putem društvenih mreža inspiriše i druge da vode zdraviji život. Ovo je njena priča

Postignuća

  • Ikona na društvenim mrežama
  • Fitness model
  • Online trenerica

Trening

Bianca se potpuno posvetila vježbanju, te se trudi da svakodnevno ide u teretanu. Kada nema priliku otići u teretanu, zbog putovanja, Bianca vježba na plaži ili u prirodi. Ona uživa u kardio treninzima, te se uvijek trudi da ih učini zabavnim.

Trening nogu

Bianca kaže da su joj gluteusi najdraže područje na tijelu za treniranje. Ona radi iskorake, čučnjeve i razne vježbe na spravama za oblikovanje i toniranje ovog dijela tijela.

Kardio

Ona puno vremena provodi trčeći, planinareći i završavajući sprinteve na stazi. Bianca također uključuje HIIT sesije kako bi se zaista gurala do krajnjih granica i sagorjela salo.



Ishrana

Bianca se hrani vrlo zdravo i pazi da se svakodnevno pridržava svojih zahtjeva za makronutrijentima. Voli jesti puno svježeg voća i povrća, a jede samo meso poput puretine i pilećih prsa. Osim nemasnog mesa, ona također voli jesti salate i redovno postavlja slike svojih recepata za salate na Instagram.

Dodaci

Bianca sponzoriše nekoliko brendova dodataka i koristi suplemente u svom svakodnevnom životu. Pije proteine sirutke nakon treninga i redovno uzima dodatke prije kardio sesija.

Podijeli članak