Seksipilna Valia ima tijelo o kojem mnogi maštaju

Figura iz snova

Valia Ayyar je takmičarka u bikiniju iz Detroita, koja se napornim radom i odlučnošću popela na vrh svijeta modelinga.

Dok je odrastala, ona se nije bavila nikakvim sportskim aktivnostima. Međutim, vremenom se zaljubila u treniranje, te je iz svoje strasti uspjela izgraditi karijeru. Ovo je njena priča:

Postignuća

  • Brojne medalje s takmičenja
  • Fitness model
  • Online trenerica

Inspiracija u svijetu fitnessa

Valia je motivisana vlastitim napretkom i uspjehom u karijeri. Smatra kako uvijek može postići bolje, te se trudi da se uvijek gura do krajnjih granica. Osim toga, njena inspiracija su i brojni sljedbenici na online profilima, koji je uvijek obraduju pozitivnim komentarima.

Ljubav prema bodybuildingu

Valia je otkrila bodybuilding i potpuno se zaljubila u ovu aktivnost. Ona je iz ovog hobija pronašla svoju pravu strast i karijeru iz snova. Tokom godina ona je sve više učila o bodybuildingu, te je odlučila da svoju ljubav i znanje podijeli sa sljedbenicima na Instagramu. Ovo joj je donijelo još veću popularnost.

Njen savjet

„Najbolji savjet koji mogu dati ljudima u procesu transformacije svog tijela je strpljenje, dosljednost, istraživanje. Ne uspoređujte se s drugima, i ne razmišljajte o njihovom napretku.

Trening

Valia kombinuje različite vježbe kako bi njeni treninzi uvijek bili zanimljivi. Ona zna važnost kombinacije kardio treninga i treninga s utezima. Kako bi održavala svoje tijelo u odličnom stanju, Valia voli trenirati većinu dana u sedmici, odvajajući samo jedan ili dva dana odmora za oporavak.

Podijeli članak