Plavka koja oduzima dah: Wioletta ima tijelo isklesano do savršenstva

Inspiracija u svijetu vježbanja

Wioletta Pawluk je kondicijska manekenka rođena u Poljskoj. Karijeru modela započela je nakon završetka fakulteta, preselivši se u New York, SAD da ostvari svoj san.

Od tada se pojavljivala u brojnim časopisima, pa čak i u muzičkom spotu. Ovo je njena priča:

Postignuća

  • Fitness model
  • Online trenerica
  • Senzacija na Instagramu

BIografija

Rođena i odrasla u srednjoj Evropi, Poljska, Wioletta je u slobodno vrijeme uvijek uživala u kondiciji, a omiljene vježbe su joj bile dizanje tegova i trčanje na traci za trčanje. Međutim, u ovom trenutku nije razmišljala o karijeri u fitness industriji. Umjesto toga, odlučila je studirati arhitektonsku tehnologiju na koledžu, ali je bila nezadovoljna putem kojim je krenula.

Modeliranje

Ubrzo nakon toga, Wioletta je napravila veliki korak, te se preselila iz Poljske u New York, SAD. Odlučna da uspije, započela je kontakt s brojnim manekenskim agencijama. Nakon nekog vremena, njen trud se isplatio, te su je brojne poznate agencije pozvale da radi za njih.

Zvijezda društvenih medija

Nakon njenog pojavljivanja u muzičkom spotu A$AP Ferga, obožavatelji širom svijeta počeli su tražiti Wiolettu na internetu. Nedugo zatim pronašli su njen Instagram profi, a ona je ubrzo stekla masu sljedbenika.

Trening

Uprkos svom zauzetom načinu života modela, Wioletta i dalje ima za cilj da trenira u teretani 6 dana u sedmici. Najpoznatija je po gluteusima i nogama, a uživa ih trenirati najviše od svih ostalih mišićnih grupa.

Podijeli članak