Dizanje uetga joj je pomoglo da izgradi ovako savršenu zadnjicu

"Ne zovite to vašim snom, već planom"

Leonie Stern je fitness ikona, manekenka i influencerica iz Dresdena u Njemačkoj.

Leonie je svojim bodybuilding pristupom treningu isklesala nevjerojatnu tjelesnu građu, te danas uživa u pokazivanju svima kako i djevojke mogu dizati teške utege i izgledati ženstveno - rušeći određene stereotipe koji postoje u fitnesu. Ovo je njena priča:

Postignuća

  • Fitness model
  • Internet influencerica
  • Online trenerica

Trening

Leoniein pristup treningu razlikuje se od mnogih ženskih fitness modela. Umjesto da se usredotoči na male utege i velika ponavljanja, ona uživa u dizanju teških utega i vježbanju velikih količina.

Također daje prioritet složenim vježbama nad izolacijskim pokretima. Međutim, ona voli završiti svoje treninge s nekoliko setova izolacijskih vježbi, samo da bi u potpunosti iscrpila svoje mišiće.

Kardio za smanjenje tjelesne masti

Leonie rijetko radi kardio, ali kad ga radi, onda je njen cilj sagorijevanje viška tjelesne masnoće. Njena omiljena vrsta kardio je HIIT. Uživa u tome jer je kratko, intenzivno i djeluje na cijelo tijelo.

Ishrana

Što se tiče ishrane, Leonie uvijek želi u svoje obroke uključiti puno zdrave hrane.Da bi njeni mišići ostali jaki i zategnuti, ona unosi puno nemasnih proteina.

Navečer Leonie voli konzumirati mješavinu zdravih masti i proteina. Njezin idealni tip večernjeg obroka je svježi sir ili grčki jogurt.

Šta možemo naučiti od Leonie Stern?

Leonie Stern još je jedna osoba koja je svoj san pretvorila u stvarnost. Međutim, za razliku od nekih ljudi koji su zapeli u svojim snovima, Leonie je krenula u akciju i transformisala svoju tjelesnu građu bodybuildingom.

Podijeli članak