Bikini takmičarka koja ponosno pokazuje svoju isklesanu figuru

Kiki Vhyce je sve poznatija u fitness industriji

Kiki Vhyce ke fitness model, bodybuilderica i online ikona. Ona je potpuno transformisala svoje tijelo kada je shvatila da želi bolje izgledati i osjećati se zdravije.

Njena transformacija može poslužiti kao inspiracija svima koji žele promijeniti život, ali ne znaju odakle početi i kako se motivisati za vježbanje. Ovako je tekao njen fitness put:

Transformacija tijela

Kiki je još 2011. godine shvatila da želi promijeniti svoje tijelo i poboljšati zdravlje. Počela je vježbati i istraživati više o pravilnoj ishrani i pametnom pristupu vježbanju. Nakon nekoliko godina, ona je uspjela izgraditi tijelo iz snova, a danas je upravo zbog toga ona uzor mnogima.

Zašto je inspirativna?

Kiki vodi zdrav način života koji svima može poslužiti kao primjer. Redovno vježbanje i pravilna ishrana ne samo da će vam dati figuru iz snova, već će i vaše tijelo puno bolje funkcionisati. Više energije, bolja koncentracija i veća izdržljivost su samo neke od prednosti zdravog života.

Trening

Kao i mnogi drugi fitness modeli, Kiki uživa u treningu s utezima, ali i u kardio treningu. Ove vrste vježbanja joj omogućavaju da održava mišiće, dok istovremeno gubi sve dodatne masnoće s tijela.

Ishrana

Zdrava ishrana je izuzetno važna za Kiki, te se ona trudi da svakodnevno jede puno zdravih namirnica bogatih proteinima, ugljikohidratima i zdravim mastima.

Podijeli članak