Ona izgleda kao milion dolara: Kristina se može pohvaliti velikim uspjehom u svijetu fitnessa

Kristina Nicole oduvijek voli vježbanje

Rođena i odrasla u Miamiju na Floridi, Kristina Nicole je strast prema fitnesu imala još kao djevojčica.

Dok je odrastala, Kristina je uživala u plesanju, atletici i brojnim drugim sportovima. Kada je odrasla i čula za trening s utezima, Kristina je potpuno promijenila svoj život i potpuno se posvetila kondiciji i fitnessu. Ovo je njena priča:

Postignuća

  • Fitness model
  • Online senzacija
  • Bikini ikona

Uspješna karijera

Kristina je danas osobna trenerica koja svojim klijentima pokazuje kako da postignu svoje fitness ciljeve. Ona je pored toga, stekla i veliku popularnost na svojim online profilima, gdje motiviše svoje pratioce da vode zdrav način života.

Trening

Kristina svakodnevno vježba kako bi ostala u formi i održavala svoju fenomenalnu figuru. Ona uživa u treningu više mišićnih grupa odjednom. Kombinuje kardio trening s treningom snage.

Ishrana

Kristina se zdravo hrani kako bi održavala figuru koju želi, ali i kako bi vodila računa o svom zdravlju. Ona održava zdrav unos ugljikohidrata, masti i proteina, kako bi gradila mišiće i održavala kilažu koju želi.

Ko je njena inspiracija?

Kristina priznaje kako je sama sebi najveća inspiracija. Kada vidi kako se njen naporan trud isplatio u ogledalu, Kristina dobije još veću motivaciju da nastavi slijediti svoj fitness put.

Podijeli članak