Nicole svojim provokativnim fotografijama dokazuje da vam vježbanje može promijeniti život

Ona vas može natjerati da se pokrenete

Nicole Mejia dobro je poznata po svojim prirodnim oblinama i nevjerovatnoj tjelesnoj građi.

Ona je privukla veliku pažnju na društvenim mrežama upravo zbog svoje fenomenalne figure i načina na koji vježba i održava ishranu. Ova inspirativna djevojka je dokaz da vježbanje zaista može promijeniti vaš život. Ovo je njena priča:

Postignuća

  • Model
  • Fitness ikona
  • Instagram senzacija

Biografija

Nicole je rođena i odrasla u Pembroke Pinesu na Floridi (SAD). Kao dijete nije bila previše aktivna, te priznaje kako su je vršnjaci zadirkivali zbog prekomjerne težine. Tek kada je završila srednju školu, Nicole je odlučila da uvede neke promjene u svoj život.

Početak fitness putovanja

U dobi od 18 godina, Nicole je krenula na svoj fitness put i prvi put je zakoračila u teretanu. Ona je bila odlučna da preobrazi svoj život i da izgradi figuru iz snova. Počela je raditi kardio treninge i treninge s utezima, a na kraju se sav njen naporan trud isplatio.

Zvijezda društvenih mreža

Nedugo nakon njene tjelesne transformacije, Nicole je počela objavljivati slike svoje isklesane figure na internet. Uskoro je dobila veliki broj sljedbenika, a mnogi od njih su bili inspirisani njenim slikama.

Trening

Nicole je svoju fenomenalnu figuru izgradila nakon godina odricanja i truda u teretani. Ovo je uspjela uz pomoć kardio treninga i treninga s utezima. Kardio joj pomaže da održava niske tjelesne masti, dok uz pomoć treninga s utezima ona uspijeva izgraditi mišiće po kojim je poznata.

Podijeli članak