Fenomenalna figura koju mnogi priželjkuju: Katy je sve poznatija zbog svojih prirodnih oblina

Katy Hearn je poznato ime u fitness industriji

Katy Hearn je profesionalna lična trenerica i poznata ličnost na društvenim mrežama iz Marylanda u SAD-u. Postala je poznata jer je mnogim ženama upravo ona inspiracija da počnu vježbati i raditi na sebi.

Iako danas ima fenomenalno tijelo, to nije uvijek bilo tako. Zapravo, tokom srednje škole i fakulteta Katy uopće nije bila zadovoljna svojim tijelom. Kada je odlučila da počne vježbati, njen život se potpuno promijenio, a evo i kako:

Postignuća

  • Profesionalna lična trenerica
  • Poznata ličnost na internetu
  • Fitness model

Biografija

Katy Hearn rođena je i odrasla u Louisvilleu u državi Kentucky. Ona kaže kako je uvijek bila sitnija od svojih vršnjaka, te nije imala potrebu da vježba ili uživa u bilo kojoj fizičkoj aktivnosti. Ipak, ovo se promijenilo kada je shvatila da se udebljala, te da je zbog loše ishrane i manjka fizičke aktivnosti i njeno samopouzdanje počelo da pati.

Odlazak u teretanu

Kada je shvatila da treba promijeniti život, Katy se prijavila u lokalnu teretanu. Počela je istraživati različite vrste vježbanja i planove ishrane. Nakon nekoliko mjeseci neprekidnog rada u teretani, Katy je uspjela dobiti figuru koju je htjela.

Personalna trenerica

Katy je na svom fitness putovanju naučila puno toga o vježbanju i zdravoj ishrani, stoga je odlučila da svoje znanje podijeli s drugima. Pohađala je kurs za ličnu trenericu još 2013. godine, te je od tog trenutka ona bila odlučna da pomogne i drugima. Danas ona pomaže svojim sljedbenicima koji joj se javljaju s različitim pitanjima vezanim za fitness i vježbanje.

Trening

Katy je stvorila rutinu vježbanja koja joj pomaže da tokom cijele godine održava figuru koju želi. Uživa u treningu nogu, te najčešće radi čučnjeve i iskorake s bučicama. Osim treninga s utezima, ona uživa i u kardio treningu, koji joj pomaže da održava dobro kardiovaskularno zdravlje.

Podijeli članak