Brazilka uživa u treningu snage koji joj je pomogao da izgradi savršenu stražnjicu

Carol Porcelli je ime koje nećete zaboraviti

Carol Porcelli je rođena u Brazilu, a danas uživa u karijeri WBFF Pro fitness modela i takmičarke. Međutim, njen put do vrha nije bio tako jednostavan.

Carol je u jednom trenutku tokom svoje karijere zanemarila zdravu ishranu i ugojila se. Nakon što je shvatila koliko se njeno tijelo promijenilo, ona je postala "opsjednuta" gubitkom kilograma. To je dovelo do razvoja poremećaja ishrane. Srećom uz stručnu pomoć i odlučnost, Carol je uspjela pobijediti ove prepreke. Ovo je njena priča:

Postignuća

  • Fitness model
  • Online senzacija
  • Bikini takmičarka

Trening

Carol vježba 4-5 dana sedmično kako bi bila u formi, te nema određene dane koje posvećuje određenim grupama mišića. Umjesto toga, ona radije stalno mijenja rutinu, kako bi izbjegla ponavljanje istih rutina.

Kardio i trening snage

Carol radi kardio treninge nekoliko puta sedmično ako želi ubrzati gubitak masnog tkiva. Inače, uglavnom uživa u treningu snage. Omiljeni dijelovi tijela za vježbanje su joj noge, međutim, ona se trudi da podjednako radi i na ostalim mišićnim skupinama.

Ishrana

Carol je naučila puno toga o svom tijelu dok se borila s poremećajem ishrane. Otkrila je da je ishrana važna, te da nikada ne treba potpuno ograničavati određene skupine hrane. Danas ona jede puno piletine, povrća i smeđe riže, a s vremena na vrijeme se počasti omiljenom nezdravom grickalicom.

Podijeli članak