U školi su je zadirkivali zbog izgleda, a danas joj zavide: Seksipilna Demi može biti primjer svima

Teretana i pravilna ishrana su ključ za postizanje figure iz snova

Demi Rose Mawby je poznati britanski model i zvijezda na internetu. Privukla je veliku pažnju nakon što je na društvenim mrežama objavila slike svoje nevjerojatne figure. Ove slike postale su viralne u roku od nekoliko sedmica, što je dovelo do toga da postane traženi model.

Međutim, Demi nije uvijek bilo lako. U školi su je često zadirkivali i maltretirali zbog njenog izgleda. Ona je ipak odlučila da će biti jača od ovih uvreda, te je uz pomoć teretane i zdrave ishrane promijenila svoju situaciju. Ovo je njena priča:

Postignuća

  • Online ikona
  • Model
  • Fitness model

Nasilje u školi

Demi Rose Mawby rođena je 1995. godine i odrasla je u Birminghamu u Velikoj Britaniji. Ona je od malih nogu voljela pozirati pred ogledalom i pretvarati se da je model. Međutim, Demi je bilo teško u školi, te su je vršnjaci iz razreda zadirkivali i maltretirali zbog izgleda.

Kako je postala poznata?

Nakon završetka srednje škole, nasilje je za Demi postalo prošlost. Ona je od tog trenutka odlučila da neće dozvoliti negativnim komentarima da utječu na njeno samopouzdanje, te je uzela stvar u svoje ruke. Počela je zdravije jesti i redovno vježbati, te je osjetila velike promjene na svom tijelu. Odlučila je da svoje slike počne stavljati na internet, a nakon nekog vremena njene objave su postale hit. Sljedbenici i poslovni ugovori su dolazili sami od sebe, a Demi se napokon počela osjećati ugodno u svojoj koži.

Karijera modela

Demi je zahvaljujući svojim online profilima počela sklapati brojne ugovore s modeling agencijama. Zahvaljujući svom tijelu, Demi je postala jedna od najpopularnijih internetskih zvijezda i modela iz Velike Britanije.

Trening

Iako ima zauzet raspored, Demi se trudi da vježba najmanje 4 puta sedmično. Ona vježba s velikim ponavljanjima kako bi osigurala da se njeni mišići razvijaju, dok istovremeno gubi tjelesnu mast. Najviše radi na gluteusu i trbušnim mišićima, te smatra kako su ovo najistaknutiji dijelovi njenog tijela.

Ishrana

Demi Rose Mawby izbjegava šećere, prženu hranu i hljeb, te najviše pazi na unos zdravih proteina. Veoma je svjesna svega što unosi u tijelo, te se trudi da jede zdravo. Izbjegava ugljikohidrate, te nikada ne jede hljeb, tjesteninu i potpuno izbjegava šećer.

Podijeli članak