Španjolka žari i pali društvene mreže kada postavi sliku, njeno tijelo je dovedeno do savršenstva

Zanosna Paola Skye je sve poznatija

Paola Skye je fitness model i poznata osoba na Internetu. Brzo je postala poznata zahvaljujući svojim zaobljenim gluteusima, koje ponosno prikazuje svojim obožavateljima iz cijelog svijeta. 

Paolin način života vrti se oko napornog treninga u teretani, zdrave ishrane i osiguravanja odgovarajućeg odmora. Ovo je njena priča:

Postignuća

  • Fitness, modni i bikini model
  • Online Star

Trening

Kao veliki ljubitelj supersetova i ponavljanja, Paola često održava svoje treninge kratkim i intenzivnim. Isto se odnosi na njene treninge za gluteuse.

Kardio

Po završetku treninga, Paola će napraviti pauzu od 5 minuta, nakon čega će odraditi kardio. Ponekad bi Paola mogla voziti sobni bicikl 10-15 minuta, a ponekad bi se odlučila za dugu šetnju. U slučajevima kada želi brzo izgubiti masno tkivo, ona će odabrati najintenzivniji oblik kardio treninga - HIIT (Intervalni trening visokog intenziteta).

Ishrana

Što se tiče ishrane, Paola održava zdravu ravnotežu između strogog hranjenja i povremenog opuštanja. Uglavnom se hrani kao i bilo koji drugi fitness model - puno nemasnih proteina, zdravih masti i nekih složenih ugljikohidrata prije i poslije treninga.

Dodaci

Paola je veliki ljubitelj hranjivih sastojaka iz cjelovite hrane. Međutim, s njezinim zauzetim rasporedom to nije uvijek moguće. U prilikama u kojima ne može zadovoljiti prehrambene potrebe samo iz cjelovite hrane, Paola će se odlučiti za zdravi proteinski šejk, multivitaminske i multimineralne komplekse i druge dodatke za koje smatra da su joj potrebni.

Podijeli članak