Njeno tijelo je dovedeno do savršenstva, a seksipilna Amy može biti uzor svima

Amy Leigh-Quine je sve poznatije ime u fitness industriji

Amy Leigh-Quine je WBBF fitness ikona, lična trenerica i ambasadorica brenda iz Londona.

Amy je na početku karijere maštala da postane model, međutim, to joj nije pošlo za rukom. Vremenom je shvatila da uživa u fitnessu i bikini takmičenjima, te se potpuno posvetila tome. Ovo je njena priča:

Postignuća

  • London School of Modeling
  • WBFF Bikini Pro Athlete
  • Lična trenerica
  • Fitness takmičenja

Traženje prilika

Amy je i kao djevojčica uživala u vježbanju i sportovima, međutim, tada nije razmišljala o karijeri u fitnessu i takmičenjima. Tek 2014. godine, njeni pogledi su se promijenili. Nažalost, ona nije imala sreće u modnom manekenstvu, te brojne agencije nisu vjerovale da ona ima potencijal da postane model.

Uspjeh

Ona nije dozvolila da ovo utječe na njeno samopouzdanje i zalaganje, te je neodoljiva Amy nastavila da se trudi. Kasnije je otkrila kondicijsko modeliranje i bikini takmičenja, te je ova inspirativna djevojka pronašla svoju strast.

Fitness takmičenja

Nakon nekoliko mjeseci vježbanja, Amy je potpuno promijenila svoju građu. To ju je motivisalo da se okuša u bikini takmičenjima, gdje je ostvarila veliki uspjeh i izgradila cijenjeno ime u fitness industriji.

Trening

Amy slijedi podijeljenu rutinu vježbanja. Ona svakodnevno trenira različite mišićne skupine. Uključuje i trening s utezima i kardio, kako bi ostala vitka i održavala figuru tokom cijele godine.

Ishrana

Amy se trudi da tokom cijele godine jede zdravu i čistu hranu, te je njena dijeta veoma raznovrsna i ukusna. Jede puno proteina za izgradnju mišića, te ugljikohidrata i masti kako bi uvijek imala energije za svoje intenzivne treninge.

Podijeli članak