Ona je ikona u svijetu fitnessa zahvaljujući figuri koju je izgradila dizanjem tegova

Savjetuje žene da pokušaju s treningom snage

Breanna Soligny je osobna trenerica, fitness model i instruktorica jahanja. Popularna je ličnost na društvenim mrežama, gdje postavlja slike i video zapise koji prikazuju njen fitness stil života.

Sve je veći broj obožavatelja koji podržavaju Breannu na njenom putu. Breanna želi iskoristiti vlastiti način života kao primjer onoga što je moguće kada postavite ciljeve i radite na njihovom ostvarenju. Ovo je njena priča:

Postignuća

  • Lična trenerica
  • Instruktorica jahanja
  • Fitness Model

Trening

Breannin režim treninga sastoji se od kardio i dizanja tegova. Svoje treninge obično započinje s 10-15 minuta kardio treninga, nakon čega slijedi jednosatna seansa dizanja tegova.

Omiljene vježbe

Nakon što završi s dizanjem utega, Breanna će se ili istegnuti ili odraditi 20 minuta kardio. Njene omiljene vrste kardio treninga su HIIT i bojno uže. Breanna će obično trenirati pet puta sedmično. Poslije će uzeti dva dana odmora kako bi se njeno tijelo oporavilo.

Ishrana

Iako se Breanna trudi što zdravije jesti, svjesna je da je teško održavati savršenu ishranu tokom cijele godine. Iz tog razloga ona svako malo uživa u cheat obrocima. Ovo joj omogućava da ostane motivisana za postizanje ciljeva.

Suplementi

Ona se trudi da iz svakodnevne ishrane dobije sve hranjive sastojke, a što se tiče dodataka, Breanna uzima samo prah proteina sirutke i multivitamine.

Šta možemo naučiti od Breanne?

Svi bismo mogli naučiti par stvari iz pristupa Breanne Soligny ishrani. Ona se uglavnom hrani zdravo, ali zna da je važno i uživati u hrani. Stoga se s vremena na vrijeme počasti nezdravom grickalicom. Ovako joj postizanje ciljeva nije toliko težak zadatak.

Podijeli članak