Atraktivna plavka je u teretani oblikovala tijelo za kojim mnogi uzdišu

Uspješna Nastassia je ostvarila veliki uspjeh u svijetu fitnessa

Nastassia Ponomarenko je djevojka koja je uz pomoć dosta odricanja i truda potpuno transformisala svoju figuru.

Ona je bez obzira na izazove koje je našla na putu uspjela ostvariti svoj san da postane poznati model. Ovo je njena inspirativna priča:

Postignuća

  • Model
  • Online ikona
  • Sportistkinja
  • Fitness trenerica

Početak karijere

Nastassia je svoj fitness put započela 2015. godine. Tada joj je jedini cilj bio da poboljša svoju tjelesnu građu. Vremenom, ona je sve više napredovala, te je sve više i više ulazila u svijet fitnessa. Učila je dosta toga o pravilnoj ishrani i metodama treninga.

Slava na Instagramu

Ova fenomenalna djevojka je na internet postavljala slike svog napretka. Nije pretjerano razmišljala o tome, te je samo željela imati slike svoje figure kako bi vidjela svoj napredak. Onda su je, neočekivano, upratili brojni sljedbenici na njenim online profilima. Ove osobe su bile inspirisane da počnu trenirati zahvaljujući njoj.

Trening

Nastassia se trudi da svaki dan ide u teretanu, međutim, tokom dana kada je previše zauzeta, onda smanjuje količinu vježbanja na tri puta sedmično. Ona miješa tradicionalnu rutinu treninga snage s kratkim HIIT treninzima kako bi sagorijevala masnoće. Obično radi od 5 do 8 ponavljanja kako bi izgradila snagu.

Ishrana

Nastassia uživa u fleksibilnoj dijeti gdje može jesti raznovrsnu hranu koja je održava zdravom i sretnom. Zbog ovakvog načina ishrane ona ne osjeća potrebu za "cheat obrocima", te jednostavno drži ravnotežu i jede sve umjereno.

Šta možemo naučiti od nje?

Nastassia nas uči da trebamo raditi ono što nas zaista čini sretnima, bez obzira da li se to sviđa drugima ili ne. Ona je nadjačala sve probleme koji su joj se našli na putu, te je postala ikona fitnessa.

Podijeli članak