Brazilka koja odnosi pobjede na bikini takmičenjima

Zahvaljujući fenomenalnom izgledu

Rochelle Michielin je popularna fitness ikona iz Brazila. Ona je također i bikini takmičarka, te se natječe u brojnim elitnim fitness emisijama širom Južne Amerike.

Ona kaže kako je uvijek bila puna energije, te je uvijek tražila način da bude aktivna fizički. Kao rezultat toga, ona je kao djevojčica učestvovala na različitim sportskim aktivnostima. Ovako je tekao njen fitness put:

Postignuća

  • Online senzacija
  • Fitness model
  • Bikini takmičarka
  • Brojne nagrade s takmičenja

Trening

Vjerovali ili ne Rochelle trenira čak dva puta dnevno. Prvi trening obavlja kod kuće kada se tek probudi. Ona radi kardio trening na prazan želudac, te na ovaj način pomaže metabolizmu da sagorijeva masnoće kao gorivo umjesto glukoze. Ona vjeruje kako je ovo najučinkovitiji način da postignete six-pack. Drugi trening radi kasnije tokom dana, a to je trening snage koji joj pomaže da oblikuje figuru.

Ishrana

Rochelle ima izuzetno čistu ishranu. Ne pije alkohol i ne puši cigarete, te se tokom cijele godine trudi da jede zdravo. Ona također ne jede slatkiše, prženu hranu i jednostavne ugljikohidrate.

Čemu nas ona može naučiti?

Rochelle Michielin nas uči da nije teško ostvariti snove ako radimo ono što volimo. Ona se potpuno posvetila svom zdravlju, ishrani i treninzima da je vremenom uspjela izgraditi i uspješnu karijeru iz ovoga.

Podijeli članak