Zanosna Lisa ponosno pokazuje svoje vitko tijelo na društvenim mrežama

Stekla je veliku popularnost zbog fenomenalnih slika

Velika Britanija je dom brojnih fitness ikona, a jedna od njih je i neodoljiva Lisa Lanceford. 

Njene inpsirativne slike i videozapisi su joj vrlo brzo donijeli uspjeh u fitness industriji. Lisa je danas ikona na društvenim mrežama. Ovako je tekao njen fitness put:

Postignuća

  • Uspješan model
  • Internet senzacija
  • Personalna trenerica

Transformacija

Nakon nekoliko godina vježbanja, ona je izgradila figuru o kojoj je maštala. I sama je bila šokirana svojim poboljšanjem, te kaže kako tek kada se osvrne shvati kako daleko je dogurala. Tokom svoje transformacije ona je htjela svoju priču dijeliti s drugima. Željela je svima pokazati kako vam predanost treningu i čista ishrana zagarantovano donose rezultate.

Biografija

Lisa je svoje fitness putovanje započela 2015. godine. Ona je htjela tonizirati svoje tijelo dizanjem tegova, te joj je trebalo samo nekoliko mjeseci da se potpuno zaljubi u vježbanje. Nakon što je primijetila svoj napredak, ona je postala nestrpljiva da sazna više o treningu i ishrani kako bi poboljšala svoje rezultate.

Trening

Lisa često snima video snimke svojih treninga i dijeli ih na svojim online profilima. Ona koristi razne tehnike treninga, što joj omogućava da svoje treninge održava intenzivnim i efkiasnim. Ona obožava i kardio i trening s utezima, ali priznaje kako nije fan dizanja preteških utega.

Ishrana

Lisa je isprobala brojne dijete kako bi ostala vitka, a jedna od najdražih joj je smanjen unos ugljikohidrata 6 dana sedmično, te uživanje u njima tokom jednog dana. Ovo joj omogućava da održava zalihe glikogena punim tokom cijele sedmice, dok istovremeno ostaje vitka.

Šta možemo naučiti od nje?

Ona nam je pokazala da svi imaju drugačiju fitness rutinu koja im odgovara. Njen program treninga je savršen za nju, ali to ne mora značiti da je idealan za vas. Zbog toga savjetuje drugima da dosta eksperimentišu i da isprobavaju nove kondicijske režime. Na kraju ćete pronaći onaj koji je održiv i koji će vam dati željene rezultate.

Podijeli članak