Ona mami uzdahe muškaraca širom svijeta kada se skine u bikini

Popularna bikini takmičarka

Catherine Cath Bastien poznata je influencerica i bikini takmičarka. Ona je inspiracija svojim obožavateljima koji cijene njenu otvorenu ličnost, korisne savjete koje dijeli i video zapise o vježbanju koje objavljuje na svojim online profilima.

Ova djevojka je nizala pobjede na fitness takmičenjima, te ne pokazuje znakove usporavanja. Ovo je njena priča:

Postignuća

  • Brojne naslovnice časopisa
  • Pobjede na bikini takmičenjima
  • Popularna osoba na društvenim mrežama

Šta možemo naučiti od nje?

Cath Bastien nas uči da je dosljednost ključ uspjeha. Godinama odricanja i napornog truda ona je uspjela postati uspješna sportistkinja, koja nas je naučila da nije potrebno imati komplikovanu fitness rutinu kako biste postigli nevjerovatne rezultate. Sve što je potrebno je dosljednost i pozitivno razmišljanje.

Kako Cath vježba?

Cath odlazi u teretanu najmanje 4 puta sedmično. Kada ima više vremena, ona trenira duže i češće, međutim, nikada ne planira svoje rutine treninga unaprijed. Umjesto toga, ona sluša svoje tijelo. Ipak, naglasak stavlja na gluteus i trbušne mišiće, jer su to njeni omiljeni dijelovi tijela za vježbanje.

Ishrana

Cath započinje svoj dan s limunskom vodom. Nakon toga doručkuje, te su to uglavnom zdravi izbori poput jaja i zobenih pahuljica. Voli da njena ishrana bude zanimljiva, čak i tokom priprema za takmičenja.

Priprema za takmičenja

Cath uvijek prije važnih takmičenja smanjuje šećere, nezdrave masnoće i sve ostalo što bi moglo dovesti do debljanja. Međutim, njena ishrana je zdrava tokom cijele godine, a ne samo tokom sezone takmičenja. Ona se trudi da redovno unosi omega-3 masti i multivitamine kao glavne suplemente.

Podijeli članak