Danielle je zgodnica koja ne odustaje od svojih snova, a njeni treninzi će vas ostaviti bez teksta

Motivacija za trening

Danielle Robertson je fitness instruktorica iz Queenslanda u Australiji. Ona je oduvijek voljela sport, te se 10 godina natjecala u atletici. Ovako je stvorila jake temelje za fitness put kojim je kasnije krenula.

Ona je počela trenirati i u teretani kako bi usavršila svoju figuru. Vremenom je shvatila da je fitness njena najveća strast, te je na svojim online profilima često dijelila savjete o treniranju, ishrani i zdravom načinu života. Ovako je teklo njeno fitness putovanje:

Postignuća

  • Fitness ikona
  • Model
  • Instruktorica vježbanja

Biografija

Danielle se potpuno zaljubila u atletiku još u osnovnoj školi. Vremenom je ona shvatila da uživa u različitim vrstama fizičke aktivnosti, te je odlučila da počne vježbati u teretani. Osim što je kao atletičarka postigla veliki uspjeh, i vježbanje u teretani joj je bilo korisno u izdradnji karijere fitness ikone.

Inspiracija drugima

Njena ljubav prema vježbanja ju je motivisala da napravi online platforme koje su joj dosta pomogle u karijeri. Postala je poznata zbog savjeta koje je dijelila sa sljedbenicima i zbog nevjerovatne figure koju je uspjela izgraditi trudom.

Trening

Danielle obavlja treninge koji rade na više mišićnih skupina odjednom. Ona također voli izolacijske vježbe koje joj služe kao završnica na kraju treninga. Uživa i u treningu snage i u kardio treningu, te je upravo ovo ključ njene fenomenalno oblikovane figure.

Ishrana

Danielle prati zdravu i čistu dijetu, te jede puno sirove hrane bogate probavnim enzimima. Što se tiče suplemenata, Danielle više voli ispunjavati svoje prehrambene potrebe cjelovitom hranom. Ipak, s vremena na vrijeme uzima proteinski prah koji joj je koristan za ispunjavanje dnevnog cilja.

Zašto je tako inspirativna?

Ona nam pokazuje šta se dešava kada prevaziđemo prepreke na putu i čvrsto idemo do svog cilja. Ona nikada nije odustala od svojih strasti, a to ju je dovelo do statusa popularne fitness ikone.

Podijeli članak