Zanosna plavuša ponosno pokazuje svoje obline

Sve popularnija fitness ikona

Valeria Orsini je popularni fitness model. Ona je poznata po svojim savjetima koje dijeli o pravilnom treningu i ishrani, te je zahvaljujući svojim savjetima ona pomogla brojnim pratiocima da postignu svoje fitness ciljeve.

Ona je otkrila svoju strast prema fitnessu nakon što se preselila u Miami na Floridi. Počela je uživati u aktivnostima poput trčanja, boksa i treninga s utezima. Ovo je njena priča:

Postignuća

  • Fitness model
  • Online senzacija
  • Personalna trenerica

Biografija

Valeria Orsini se kao djevojčica preselila u Miami na Floridi gdje i danas živi. Ona je još u osnovnoj školi bila veliki fan različitih sportova i fizičkih aktivnosti. Počela je trenirati boks, a vremenom se zaljubila i u druge oblike fitness aktivnosti. Vremenom je saznala i za trening s utezima, koji joj je naposljetku pomogao da postigne uspjeh koji danas ima.

Uspjeh

Nakon što se potpuno zaljubila u vježbanje, Valeria je odlučila da svoj napredak podijeli na online profilima. Ovo je bilo korisno za mnoge njene pratioce, te je ona uskoro počela davati i korisne fitness savjete za one kojima je ona bila motivacija. Vremenom je postala fitness kraljica na internetu među svojim sljedbenicima.

Modeling

Nakon online uspjeha, Valeria je odlučila da se oproba u modeling industriji. Počela je raditi kao model za kupaće kostime i donje rublje, a na kraju je postala i fitness model. Tokom godina je bila model za brojne brendove, te je krasila naslovnice mnogih fitness časopisa.

Trening

Valerija svoje treninge mijenja ovisno o fitness ciljevima. Ako želi smanjiti masti, onda se usredotoči na svakodnevni kardio trening. Kada želi oblikovati figuru, više se okreće treningu s utezima. Dakle, nema određena pravila koja prati, jednostavno sluša svoje tijelo i radi ono što joj je u određenom trenutku korisno.

Ishrana

Valeria priznaje da njena ishrana nije ništa posebno. Ona vjeruje kako se sve svodi na kvalitetu hrane koju jede, kao i na kontrolu porcija. Njen dnevni plan se sastoji od piletine, ribe, zobi, zelenila i dosta povrća i voća.

Podijeli članak