Seksipilna Annabelle ima tijelo o kojem mnogi maštaju

Dominira na online profilima

Nogomet, odbojka i atletika su bili dio svakodnevnice tokom odrastanja Annabele Hayes. Međutim, tek kada je odrasla i počela studirati, njeno fitness putovanje je započelo.

Naime, fitness je za nju tokom studentskih dana predstavljao bijeg od stresa i izduvni ventil. Vremenom je postala totalno opsjednuta vježbanjem. Ovo je njena priča:

Postignuća

  • Fitness model
  • Online senzacija
  • Nutricionistkinja
  • Fitness trenerica

Biografija

Annabelle Hayes se uvijek trudila da bude fizički aktivna, čak i tokom osnovne i srednje škole. Sudjelovala je u različitim aktivnostima poput baleta, odbojke, košarke, trčanja i gimnastike. Kada je upisala fakultet odlučila je da želi početi vježbati kako bi smanjila stres i izgradila figuru iz snova. Ovo je bila odluka koja će joj promijeniti život.

Teretana

Svakodnevni odlasci u teretanu su joj pomogli da ojača fizičko i mentalno zdravlje, te smatra kako je ovo najbolji način da izbacite negativne emocije i frustracije nakon dugog dana na fakultetu. Ovo je postao dio njene svakodnevnice, te je teretana postala mjesto gdje se osjećala najsretnije. Počela je i s dizanjem utega kako bi oblikovala tijelo, što joj je pomoglo da izgradi figuru o kojoj je prije maštala.

Izvanredna figura

Njen naporan trud se isplatio, te je ona postala puno vitkija i zategnutija. Inspirisana svojim uspjehom, Annabelle je započela istraživanje o pravilnoj ishrani i treninzima. Ovo joj je pomoglo da nauči dosta toga, što je također utjecalo i na njen uspjeh u teretani. Kasnije je na svojim online platformama počela dijeliti znanje koje je stekla, a ovo je bio jedan od najvažnijih koraka koji su joj pomogli da postane fitness trenerica.

Kako ona vježba?

Annabelle radi različite vježbe tokom svojih treninga, ali priznaje kako su joj gluteus i trbušnjaci najdraži dijelovi tijela za vježbanje. Ona uživa u čučnjevima, podizanjima nogu i brojnim drugim vježbama za gluteus.

Kako ona vježba?

Annabelle radi različite vježbe tokom svojih treninga, ali priznaje kako su joj gluteus i trbušnjaci najdraži dijelovi tijela za vježbanje. Ona uživa u čučnjevima, podizanjima nogu i brojnim drugim vježbama za gluteus.

Ishrana

Fitness ikona poput Annabelle je svjesna važnosti zdrave ishrane, ali s vremena na vrijeme se također voli nagraditi omiljenom hranom kako bi se motivisala za dalji trud. Svoju ishranu zasniva na namirnicama poput povrća, voća, jaja, piletine i slično.

Šta nas ona može naučiti?

Annabelle Hayes je pravi dokaz šta disciplina može donijeti našem životu. Ovo se ne odnosi samo na vježbanje, već na bilo koji segment života koji želite poboljšati. Važno je da svakodnevno naporno radite kako biste ostvarili svoje snove, a dosljedne akcije će vam definitivno donijeti dugoročne rezultate!

Podijeli članak