Ne boji se tegova: Zgodna Hannah uživa u treningu snage

Trening koji joj je transformisao figuru

Hannah Polites je poznato ime u svijetu fitnessa i zdrave ishrane. Ova predivna djevojka je fitness inspiracija mnogima širom svijeta.

Oduvijek je bila zaljubljena u različite sportove. Još kao djevojčica sudjelovala je u brojnim sportskim takmičenjima i uživala u različitim formama fizičke aktivnost. Kasnije je počela ozbiljnije da se bavi fitnessom, a njen život se potpuno promijenio.

Uspjeh

  • Fitness bloggerica
  • Zvijezda na društvenim mrežama
  • Vlasnica modne linije

Kako Hannah trenira?

Hannah redovno vježba u teretani, što je jasno iz njenih objava na Instagramu. Njen trening uključuje pilates, jogu, trening snage, kardio i druge vrste vježbi koje joj pomažu da održava fenomenalnu figuru.

Šta jede?

Hannah daje prednost zdravoj i hranjivoj hrani u svojoj svakodnevnici. Ona ne voli komplikovati, te ne broji kalorije. Uglavnom sluša svoje tijelo i pruža mu hranjive sastojke koji su joj potrebni.

Njena inspiracija

Ona kaže kako je njena najveća inspiracija njena porodica, posebno majka i otac koji su je ohrabrivali da ostane aktivna i zdrava. Kasnije joj je njen brat pokazao trening s utezima, te smatra kako joj je upravo ova vrsta vježbanja promijenila život.

Čemu nas ona uči?

Hannah je postala uspješna i sretna zahvaljujući svom trudu i dosljednosti. Bile su potrebne godine odricanja i predanosti u teretani kako bi postala ono što je danas. Ona nas uči da postizanje uspjeha zahtijeva mnogo napornog rada i predanosti.

Podijeli članak