Neodoljiva Annie nas uči pravilnim metodama vježbanja

Inspirativna bikini takmičarka i fitness ikona

Annie Parker je fitness model, trenerica i bikini takmičarka. Još 2013. godine se prijavila na svoje prvo takmičenje, a odmah je zauzela prvo mjesto.

Od tog trenutka njen uspjeh je rastao. Vremenom je odlučila da prestane s fitness takmičenjima, te je počela više da se fokusira na svoju karijeru fitness ikone. Ovako je tekao njen put:

Postignuća tokom karijere

  • Bikini takmičarka
  • TV voditeljica
  • Nutricionistkinja
  • Personalna trenerica

Početak fitness putovanja

Annie se 2010. godine preselila u Kaliforniju kako bi se okušala u svijetu modela. Nakon nekoliko godina i sklopljenih ugovora, ona je postala model za brojne poznate fitness marke. Shvatila je da je fitness zapravo njena najveća strast, te je odlučila da gradi karijeru u ovom polju.

Takmičenja

Annie je dosta godina posvetila fitness takmičenjima, te je njen dom pun trofeja i nagrada koje je pokupila. Ipak, priznaje kako se ne bi opet voljela nastaviti takmičiti. Smatra kako je postigla uspjeh koji je trebala, te se sada fokusira na svoje zdravlje i svoje online profile gdje dijeli savjete o vježbanju sa svojim sljedbenicima.

Bez izgovora

Annie se uvijek trudi da trenira, čak i danima kada nema vremena za odlazak u teretanu. Ona kod kuće radi treninge s tjelesnom težinom, što joj pomaže da poboljša kardiovaskularno zdravlje i izdržljivost. Tokom kućnih treninga ona se više fokusira na ponavljanja, nego na intenzitet.

Ishrana

Annie je davno prestala s takmičenjima, ali i dalje se trudi da unosi zdravu hranu u svoj organizam. Hrana koju najčešće jede uključuje slatki krompir, zob, nemasno meso, te zdrave izvore masti i dosta voća i povrća.

Šta možemo naučiti od Annie?

Ova inspirativna djevojka je dokaz da nas trud i posvećenost mogu dovesti do našeg cilja. Ona je oduvijek voljela fitness i vježbanje, te je vremenom napravila karijeru iz svoje strasti.

Šta možemo naučiti od Annie?

Ova inspirativna djevojka je dokaz da nas trud i posvećenost mogu dovesti do našeg cilja. Ona je oduvijek voljela fitness i vježbanje, te je vremenom napravila karijeru iz svoje strasti.

Podijeli članak