Senzualna Katelyn izgleda fenomenalno kada se skine u bikini

Sve popularnije ime u svijetu fitnessa

Katelyn Runck je fitness ikona i bikini takmičarka. Ova djevojka je vremenom izgradila karijeru u svijetu fitnessa, ali ona nije oduvijek bila zaljubljena u vježbanje i zdravu ishranu.

Danas ona koristi svoj uspjeh da motiviše druge da se pokrenu i da vjeruju u sebe i prihvate izazove koji se nađu na putu. Njena najveća strast su kondicija, vježbanje i zdrava ishrana. Ovako je teklo njeno fitness putovanje:

Postignuća

  • Fitness model
  • Online trenerica
  • Bikini takmičarka

Čemu nas ona može naučiti?

Katelyn nam pokazuje da su mogućnosti u fitnessu bezbrojne. Bez obzira da li želite karijeru sportaša ili samo želite biti zdravi i izgledati dobro, sve možete ostvariti. Na kraju se sve svodi na vaš stav i način razmišljanja.

Kako ona vježba?

Katelyn kombinuje različite metode treninga kako bi održala vitku figuru. Ona obožava kardio trening koji joj pomaže da održava zdrav postotak tjelesne masti. Također, ona uživa u treningu s utezima koji su korisni za oblikovanje mišića.

Ljubav premakardio treningu

Kada se mora pripremati za takmičenje ili fotoshooting, Katelyn obično radi puno kardio treninga. Obično bira HIIT trening. Ona obožava kada se preznoji tokom vježbanja i kada se kasnije osjeća iscrpljeno, ali zadovoljno.

Ishrana

Fitness ikona poput Katelyn vodi dosta računa o tome šta unosi u svoje tijelo. Njeni obroci su puni zdravih namirnica, te ovako ona osigurava da ne prekorači dnevni unos kalorija. Kada se sprema za takmičenja, ona povećava unos proteina.

Podijeli članak