Neodoljiva Eva raspametila fanove na Instagramu svojim trbušnim mišićima

Njene slike oduzimaju dah

Još 2015. Godine neodoljiva Eva Saischegg je postala popularna zahvaljujući svojoj fitness rutini i fenomenalnoj figuri. Danas je njeno ime cijenjeno u fitness zajednici.

Ova djevojka je danas fitness ikona i bikini takmičarka, a mnogi se pitaju kako je teklo njeno fitness putovanje, te šta je dovelo do statusa kojim se danas može pohvaliti. Ovo je njena priča:

Postignuća

  • Fitness ikona
  • Model
  • Bikini takmičarka
  • Instagram senzacija

Rutina vježbanja

Eva se trudi da vježba šest puta sedmično kada joj raspored to dozvoljava. Tokom treninga se fokusira na svoju formu i pokrete kako bi pravilno izvodila vježbe. Radi na svim mišićnim grupama tokom sedmice kako bi izgradila figuru kakvu želi.

Kardio i trening s utezima

Što se tiče kardio treninga, Eva ga radi samo kada se priprema za takmičenja. S druge strane, trening s utezima radi svake sedmice, te vjeruje da je upravo ovo ključ oblikovanja mišića.

Zašto je ova djevojka tako popularna?

Eva je još kao djevojčica maštala o izgradnji vitke figure, a nakon što je započela svoje fitness putovanje, njen san se ostvario. Ona nas može inspirisati da napravimo transformaciju kojoj težimo, te nas uči da je moguće da ostvarimo svoje snove.

Podijeli članak