Zgodnica koja je napravila haos u fitness industriji

Andressa uživa u vježbanju i zdravom načinu života

Andressa Gil je fitness model i online ikona iz Brazila. Zbog slika svoje fenomenalne figure ova djevojka je privukla veliku pažnju u svijetu fitnessa.

Njen moto u treningu i životu je da uvijek ima mjesta za poboljšanje. Upravo ovakav način razmišljanja joj je pomogao da ostvari ogroman uspjeh.

Postignuća

  • Fitness model
  • Online senzacija
  • Bikini takmičarka

Trening

Andressa Gil uživa u svim vrstama treninga. Ona radi pokrete koji joj pomažu da izgradi vitke i snažne ruke. Ona obožava kardio trening kada želi smršati, ali uglavnom radi trening s utezima zbog kojeg je uspjela izgraditi gluteus po kojem je poznata.

Ishrana

Andressa nije previše stroga kada je njena ishrana u pitanju. Ona se trudi da jede 4-5 uravnoteženih obroka dnevno, koji su bogati proteinima, složenim ugljikohidratima i mastima. Ovakva ishrana joj daje energiju za njene treninge.

Šta možemo naučiti od nje?

Andressa Gil nas uči da uvijek možemo biti bolji. Ovaj način razmišljanja nas tjera da se više trudimo i uvijek poboljšavamo. Ona je uspjela izgaditi karijeru iz snova s ovim načinom razmišljanja, stoga nas može naučiti da uradimo isto.

Podijeli članak