Neodoljiva Rachel nas uči trikovima za izgradnju savršene stražnjice

Fitness trenerica otkriva šta je njoj pomoglo

Rachel Dillon je fitness model i online ikona koja je poznata po fenomenalnoj figuri i nevjerovatnoj radnoj etici.

Ova djevojka uživa u dijeljenju fitness savjeta s drugim ljudima, te pokazuje šta je njoj pomoglo da izgradi figuru o kojoj je maštala. Ovo je njena priča:

Postignuća

  • Model
  • Fitness trenerica
  • Svjetska prvakinja u bikiniju u kategoriji WBFF

Kardio

Još dok je odrastala Rachel je uživala u različitim oblicima fizičke aktivnosti. Održavanje kondicije za nju je oduvijek bilo izuzetno važno. Ona je dugi niz godina vjerovala kako će joj kardio trening pomoći da izgradi figuru iz snova, međutim, vremenom je počela pretjerivati u ovom obliku vježbanja.

Dramatična promjena tijela

Rachel je uz pomoć personalnog trenera uspjela potpuno transformisati svoju figuru. Radila je kombinacije kardio treninga i treninga snage. Ovo joj je pomoglo da izgradi oblikovanu figuru o kojoj je oduvijek maštala.

Trening

Rachel je s godinama počela sve više uživati u vježbanju. Tokom godina je razvila jedinstven pristup treningu koji joj je omogućio da izgradi nevjerovatno tijelo. Njen savjet je da trenirate pametno, a ne teško.

Ishrana

Rachel je vidjela velike promjene u svojoj figuri kada je počela raditi trening snage i povećala unos kalorija. Njena figura se vremenom počela poboljšavati. Ona se trudi da jede oko 2000 kalorija dnevno, te je nije strah da ponekad smanji unos kalorija. Vjeruje kako je balans ključ.

Podijeli članak