Mnogi lude za njom, a plavka s ponosom pokazuje tijelo isklesano do savršenstva

Figura uvijek spremna za ljeto

Marine Smezz je fitness ikona s nevjerovatnom rutinom vježbanja i ishrane. Ona je pravi pokazatelj zdravog načina života.

Marine uživa u svakoj sekundi svog zdravog života, iako za mnoge ovo možda može djelovati naporno. Ona vrijedno radi na ostvarenju svojih snova, a mnogima je upravo ona fitness inspiracija. Ovo je njena priča:

Postignuća

  • Ikona društvenih mreža
  • Bikini takmičarka
  • Fitness model

Rutina vježbanja

Marine redovno mijenja svoju rutinu treninga kako bi joj uvijek bilo interesantno u teretani. Naravno, postoje i neka pravila koja nikada neće prekršiti, a jedno od njih je kombinacija složenih pokreta s izolacijskim vježbama. Ovako ona jača mišiće i omogućava im rast.

Gluteus

Marine je poznata po fenomenalnoj stražnjici koju je izgradila u teretani uz pomoć treninga s utezima. Ona započinje trening nogu izolacijskim pokretima kako bi povećala protok krvi u gluteusima. Ovako oblikuje figuru kako ona želi.

Kardio trening

Marine priznaje da je osoba koja se lako deblja, stoga je kardio trening za nju neophodan. Na ovaj način ona sagorijeva dodatne kalorije, te ostaje vitka tokom cijele godine. Kada želi smršati za fotkanje, ona obavlja HIIT trening. Ovo joj daje najbolje rezultate.

Dijeta

Zgodna Marine jede uglavnom zdravu hranu koja joj omogućava sagorijevanje masti i izgradnju mišića. Ona broji kalorije i pazi na unos makronutrijenata kako bi uvijek postizala svoje fitness ciljeve. Zeleno povrće, zob, krompir, zdrave masti i puno voća su uglavnom namirnice koje se nalaze na njenom tanjiru.

Šta možemo naučiti od nje?

Marine je izgradila fenomenalnu figuru o kojoj je uvijek maštala, te je ona pravi primjer kako zdrav način života i pozitivno razmišljanje zasigurno donose rezultate. Ona je zahvalna svima koji su bili uz nju tokom fitness putovanja, te njenim sljedbenicima koji joj uvijek pružaju potrebnu podršku. I vi možete početi sa svojim fitness putovanjem. Poboljšanje fizičkog izgleda će poboljšati vaše mentalno zdravlje, a ovo će definitivno poboljšati cjelokupnu kvalitetu života!

Podijeli članak