Njena perfektna figura krasi naslovnice poznatih časopisa, a svojim fotkama Anna izluđuje fanove

Sve popularnija zahvaljujući fenomenalnom tijelu

Anna Matthews je popularna fitness ikona i zvijezda na društvenim mrežama. Ova inspirativna djevojka je oduvijek vrijedno radila kako bi postala najbolja verzija sebe.

Kada je počela da se bavi fitnessom njeno samopouzdanje je poraslo, te je vremenom odlučila da se okuša u modelingu. Upravo uz pomoć ove karijere je uspjela ostvariti sve snove. Ovo je njena priča:

Karijera

  • Naslovne stranice mnogih časopisa
  • Fitness model
  • Trenerica
  • Ikona na Instagramu

Trening s utezima

Anna obično bira teške tegove za svoje treninge, a to uključuje 8 do 12 ponavljanja tokom vježbanja. Ona radi vježbe uz pomoć kojih istovremeno pokreće više mišića, poput čučnjeva ili bench pressa. Uz pomoć ovih vježbi ona sagorijeva kalorije, istovremeno gradeći mišiće.

Koliko često vježba?

Količina njenih sedmičnih treninga ovisi o slobodnom vremenu i obavezama koje ima. Ipak, Anna se trudi da svake sedmice vježba minimalno pet puta kako bi ostvarivala svoje fitness ciljeve. Kada nema puno vremena da svaki dan vježba, ona će obaviti manje kraćih, ali intenzivnih treninga.

Trening za savršenu stražnjicu

Anna vjeruje kako je mijenjanje rutine treninga ključno kako bi treninzi bili interesantni. Zbog toga ona radi različite varijacije treninga nogu. To ponekad uključuje čučnjeve, iskorake i udarce kukovima s tegovima. Upravo trening donjeg dijela tijela joj je omiljeni, te se ona trudi da pažljivo izvodi svaki pokret.

Dijeta

Hrana bogata hranjivim sastojcima je svakodnevnica ove fitness ikone. Ona se ne ograničava previše kada su kalorije u pitanju. Uglavnom se trudi da jede zdravu hranu bogatu hranjivim sastojcima. Uz zdrave namirnice ona gradi mišiće i oblikuje figuru, istovremeno održavajući tjelesne masti na niskom nivou. Proteini, ugljikohidrati i zdrave masti su dio njene svakodnevne ishrane.

Šta možemo naučiti od nje?

Anna je najbolje upoznala sebe kada je shvatila da je njena najveća strast modeling. Nakon toga njen cilj je bio da izgradi karijeru, te je znala da uz radnu etiku i disciplinu to može i postići. Upravo zato je ona inspiracija mnogim ljudima koji ne znaju kako da usmjere svoju energiju.

Podijeli članak