Seksipilna Ruskinja dobije aplauz kada se skine u bikini

Nika oduzima dah

Nika Lazutina je fitness ikona i personalna trenerica. Ova inspirativna djevojka je iz Rusije, međutim preselila se u Miami na Floridi kako bi radila na svojoj karijeri.

Ona inspiriše djevojke širom svijeta da se pokrenu i počnu raditi na svom tijelu iz snova, a muškarci su naprosto zaluđeni njenim izgledom i stavom. Ovo je njena fitness priča:

Postignuća

  • Bodybuilding takmičarka
  • Bikini takmičarka
  • Fitness ikona
  • Online senzacija
  • Model

Kako Nika vježba?

Njena rutina treninga se stalno mijenja, te Nika priznaje kako je na početku svog fitness putovanja pravila greške. Uglavnom je bila fokusirana na kardio trening, ali vremenom je shvatila važnost treninga s utezima za izgradnju zategnute i jake figure. Ovo joj je potpuno promijenilo rutinu treninga.

Vježbe koje radi u teretani

Nika uglavnom radi trening s utezima, te ga kombinuje s kardio treningom. Deadlifts, ab roll-out, čučnjevi i plank su neke od njenih omiljenih vježbi.

Kakvu dijetu prati?

S obzirom na to da to da je Nika profesionalna sportistkinja, ona dosta vremena i truda posvećuje svojoj ishrani. Unos ugljikohidrata, masti i proteina joj je izuzetno važan kako bi gradila mišiće i uvijek imala snage za intenzivne treninge. Rijetko kada ima cheat meal, te uglavnom uvijek traži zdravije alternative nezdravoj hrani.

Šta možemo naučiti od nje?

Nika nas uči da nam naš pristup treningu može donijeti potpuno različite rezultate. Važno je da upoznate svoje tijelo. Možda vama više odgovara kardio trening, a moguće je i da ćete postići rezultate uz trening s utezima. Stoga, baš kao i Nika, eksperimentišite i pokušajte pronaći ono što bi vama moglo odgovarati.

Podijeli članak