Zgodna Vicky videima svojih treninga raspametila fanove

Sexy bikini ikona

Vicky Justiz je online senzacija koja je postala poznata radi svojih videozapisa u kojima pokazuje svoju rutinu treninga. 

Ovi videi su postali inspiracija za njene sljedbenike, te su mnogi od njih zbog nje počeli voditi zdraviji način života. Ovo je njena priča:

Postignuća

  • Fitness model
  • Online inspiracija
  • Personalna trenerica

Biografija

Vicky je počela da se zaljubljuje u fitness nakon što je napunila 20 godina. Počela je svakodnevno vježbati i jesti zdravu hranu, a zbog brzih rezultata u ogledalu odlučila je da nastavi s trudom. Započela je karijeru u fitnessu, te je redovno objavljivala fotke svojih treninga na internetu.

Kako ona vježba?

Vicky ima mnoštvo videozapisa svojih treninga gdje ona pokazuje kako vježba kod kuće, koristeći ono što ima u blizini. Ona je uz pomoć kućnih treninga postigla nevjerovatnu transformaciju i rezultate kada je njena tjelesna građa u pitanju. Ona voli jednostavnost kada su treninzi u pitanju, te obožava i trening s utezima. Kao rezultat napornog truda ona je izgradila fenomenalno tijelo.

Ishrana

Iako Vicky uglavnom objavljuje fotke i videozapise vezane za vježbanje i trening, ona je svjesna važnosti zdrave ishrane. Ona jede puno nemasnog mesa, graha, voća i povrća, smeđe riže, badema i slično kako bi održavala fenomenalnu figuru.

Šta možemo naučiti od Vicky?

Vicky Justiz nasw uči da je važno da istražujemo različite oblike vježbanja kako bismo saznali šta je najbolje za nas. Pokušajte s plesom, plivanjem, trčanjem ili vožnjom bicikla. Vremenom će vas jedna od ovih aktivnosti potpuno očarati kada shvatite koliko zdravije i bolje ćete se osjećati.

Podijeli članak