Ima čime da se pohvali: Zgodna Filippa raspametila fanove slikama svoje figure

Redovno objavljuje fotke od kojih zastaje dah

Filippa Franson je popularna influencerica koja je kroz dizanje tegova uspjela izgraditi figuru na kojoj joj mnogi zavide.

Njeni fanovi podržavaju svaki njen korak i objavi na online profilima, a upravo njen stil života je inspiracija mnogima da porade na sebi i svom zdravlju. Ovako je teklo njeno fitness putovanje:

Postignuća

  • Model
  • Online ikona
  • Fitness trenerica

Vježbanje

Kardio trening je Filippi pomogao da izgubi višak kilograma, ali trening s utezima je ključ njene oblikovane figure. Ona stalno isprobava nove vrste vježbanja, te se prilagođava svom tijelu i razini energije. Uživa u treninzima visokog intenziteta, te na ovaj način gradi mišiće i ubrzava puls.

Dijeta

Filippa se trudi da jede zdravu hranu tokom cijele godine. Obično jede losos, povrće, piletinu, rižu, avokado, bobičasto voće i slične zdrave namirnice. S vremena na vrijeme se počasti omiljenom grickalicom kada osjeti žudnju.

Suplementi

Filippa izbjegava suplemente, te se trudi da unosi hranjive sastojke kroz zdravu hranu. Ipak, s vremena na vrijeme se odluči za protein sirutke, kada želi povećati unos proteina.

Zašto je ova djevojka tako inspirativna?

Filippa Franson je usavršila svoj trening i ishranu, a i njena tjelesna građa se vremenom poboljšala. Mnogim djevojkama je ona uzor kada je vježbanje u pitanju, a muškarci lude za njenom savršenom figurom koja je produkt godina odricanja i ulaganja u sebe. Filippa nas može inspirisati da napokon počnemo vježbati i zdravo se hraniti, jer su prednosti nevjerovatne, a naš život će se zagarantovano poboljšati!

Podijeli članak