Seksipilna Rachel uživa u izazivanju pažnje svojim savršenim tijelom

Postigla je mnogo toga za nekoliko godina

Rachel Joy je fitness model, ambasadorica brenda i internet senzacija iz Miamija na Floridi. Ova djevojka se ponosi zaobljenom figurom i tjelesnom građom koju je postigla nakon godina mukotrpnih dijeta i dizanja tegova u teretani.

Rachel sada pokazuje svoju figuru kao primjer onoga što je moguće uz dovoljno odlučnosti i posvećenosti. Ovo je njena priča:

Postignuća

  • Online senzacija
  • Fitness model
  • Instagram ikona
  • Nutricionistkinja

Trening u teretani

Rachel često mijenja svoju rutinu treninga kako bi uvijek napredovala i održavala vježbanje zanimljivim. Ona se fokusira na složene pokrete kako bi povećala snagu i mišićni tonus. Pored toga, ona ima periode kada radi samo izolacijske vježbe kako bi jačala gluteus, noge i trbuh.

Zdrava ishrana

Rachel vjeruje kako je najbolji način da održavamo zdravu i vitku tjelesnu građu upravo konzumiranjem zdrave i unaprijed isplanirane ishrane. Ona je osoba koja unaprijed sprema obroke kako bi tokom cijele sedmice imala zdravu hranu spremnu za konzumiranje. Pored toga, ona uzima neke dodatke poput proteinskog praha prije treninga.

Šta možemo naučiti od nje?

Jedna lekcija koju možemo naučiti od Rachel Joy je da se nikada ne bojimo da postignemo više u našem životu. Ako niste zadovoljni trenutnom situacijom, počnite s poduzimanjem potrebnih koraka kako biste bili tamo gdje želite biti. Ako uložite dovoljno truda i predanosti, možete postati uspješni baš kao i Rachel!

Podijeli članak